Betaalmethoden

 

Onze betaalgegevens:

Mani Vivendi
IBAN: NL81ASNB0942573633 
BIC/SWIFT: ASNBNL21

 

Betaling Nederland:

Onze Nederlandse klanten hebben de keuze uit betaling via Ideal (dit heeft onze voorkeur), per bankoverschrijving of onder rembours (betaling aan de postbode en ruim € 13,- extra kosten voor de klant). Na het afronden van uw bestelling komen onze betaalgegevens ook op uw bestelbevestging te staan die u direct per mail van ons ontvangt.

 

Betaling België

Voor de Belgische klanten is online betaling via Bancontact / Mister Cash mogelijk. Sinds de introductie van IBAN kunt u vanuit België zonder extra kosten of gedoe geld overmaken op onze Nederlandse bankrekening. Het overschrijven van geld is voor u nu net zo eenvoudig als een binnenlandse betaling. Na het afronden van uw bestelling komen onze betaalgegevens op uw bestelbevestiging te staan die u direct van ons ontvangt.

 

 

Overige landen

Wij versturen over de hele wereld. Informeer even naar de verzendkosten. U kunt betalen met de IBAN en de BIC- of Swift code.

 

Betaling mislukt?

Als uw betaling via Ideal of via Bancontact / Mister Cash is mislukt, dan heeft u meerdere mogelijkheden:

  1. U vraagt per e-mail aan ons om een nieuwe Ideal- of Bancontact / Mister Cash-betaalmogelijkheid te sturen. U krijgt dan van ons een e-mail met daarin een link naar een nieuwe betaalpagina, precies zoals u gewend bent. Uw bestelling loopt dan geen vertraging op.
  2. U maakt het geld via internet over met de betaalgegevens die op uw bestelbevestiging staan. Vergeet niet uw bestelnummer te vermelden. Als u een rekening heeft bij de ING-bank loopt uw zending geen vertraging op. Heeft u een rekening bij een andere bank, dan blijft de vertraging meestal tot één dag beperkt. 
  3. Maakt u gebruik van papieren overschrijvingskaarten, dan kan de vertraging wel oplopen tot een week.