Abonnement 12 flessen Vitonade

€38,16 €33,00
Artikelnummer: abo vito
Levertijd: Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

 

Vitonade abonnement

Ben je van plan om onze biologische vitonadedrank regelmatig te gaan gebruiken? Misschien is een abonnement een goede en voordelige oplossing voor je.

 1. Wij leveren je periodiek met 15% korting een doos met 12 flessen vitonade drank. U kunt zelf de samenstelling kiezen uit 4 verschillende soorten.
 2. Kies zelf het aantal dagen tussen een zending.
 3. Per keer opzegbaar.
 4. Wij leveren pas na uw betaling, dus nooit toestanden met wanbetaling of incassobureaus.
 5. Je hebt de keuze uit 4 smaken. Kies zelf welke twaalf flessen je wilt ontvangen.

 

Hoe werkt een vitonade abonnement?

 1. Je bestelt op de gebruikelijke wijze één abonnement op de vitonade.
 2. Je krijgt meteen bij de eerste bestelling bijna 15% korting. 
 3. Per keer opzegbaar.
 4. De bestelling verloopt verder zoals altijd. Je krijgt direct (na betaling) 12 flessen biologische vitonda geleverd.
 5. Na een maand krijg je automatisch een digitale acceptgiro. Dat is een mail met een directe link naar een Idealbetaling. Natuurlijk staat er in de mail vermeld dat het om je vitonadeabonnement gaat.
 6. Nadat je betaald hebt sturen wij je een nieuwe doos met 12 flessen.
 7. Je kunt ieder willekeurig moment per mail opzeggen. Abonnementen komen de laatste tijd slecht in het nieuws. Omdat wij pas leveren na betaling kan er nooit sprake zijn van wanbetalen. Wij werken niet samen met incassobureaus.

 

De hoogste kwaliteit Vitonade.

De vitonades van Mani Vivendi zijn levende dranken op basis van de zogenaamde kombuchazwam of SCOBY, een verzameling van bacteriën, fermenten en gisten, die ervoor zorgt dat het eindproduct, de vitonade, boordevol levende micro-organismen en actieve enzymen zit. Daarnaast zitten de gezonde stoffen in de drank opgesloten. Ze zijn niet gepasteuriseerd, maar door de  fermentatie van de kombucha blijft de werkende stoffen langdurig in de drank behouden. Kijk voor de detail bij de drank zelf. Ze beginnen met "een stapje verder met"

Al onze ingrediënten worden zo rauw mogelijk verwerkt, meestal door middel van koude extractie. Het aanwezige koolzuur is een natuurlijk bijproduct van het fermentatieproces, er wordt dus geen kunstmatig koolzuur toegevoegd. Al onze kombuchadranken zijn bij het afvullen 100% suikervrij.

De ingrediënten die we gebruiken zijn afkomstig uit gecertificeerde biologische landbouw en waar mogelijk zijn ze  ook Demeter-gecertificeerd, dat wil zeggen: gemaakt met ingrediënten afkomstig uit de biologisch-dynamische landbouw. Tenslotte zijn de ingrediënten waar mogelijk via fairtrade ingekocht.

Dankzij de intensieve samenwerking met de wereldvermaarde afdeling microbiologie van de Universiteit Gent, heeft onze kombucha's en vitonades een ongeëvenaarde kwaliteit. Het afvullen gebeurt -volledig binnen de filosofie van het bedrijf- met de hand door mensen uit een sociale werkvoorziening.

 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »