BioEnergiser D-Tox Spa classic voetenbad

€189,95
Artikelnummer: Bio home
Beschikbaarheid: Voldoende met onderstaande levertijd
Levertijd: 1-2 dagen
 

BioEnergiser D-Tox Spa

Wilt u een voetenbad kopen? De BioEnergiser D-Tox Spa classic heeft een revolutionair en gepatenteerd systeem. Met dit voetenbad kunt u in 30 minuten tijd ontgiften en u snel weer vitaal en fit voelen. Het brengt uw lichaam weer in balans en het verbetert uw immuunsysteem middels een paar simpele en prettige behandelingen. Wilt u dit zelf ervaren?

 

De behandeling.

De ontspannende behandeling van 30 minuten bestaat uit het plaatsen van je voeten in het voetenbad gevuld met warm zout water. Een spoel in het warme water zorgt ervoor dat er een bioenergetisch veld wordt gegenereerd.  Dit veld zorgt ervoor dat de lymfeklieren gestimuleerd worden om afvalstoffen te gaan afscheiden. De voeten hebben erg veel poriën en bieden daarmee de beste plekken om de afvalstoffen uit te scheiden en zo de behandeling efficiënt en gemakkelijk uit te voeren.

Na enkele minuten zal het water beginnen te verkleuren in een oranje/bruine kleur. Dit is een natuurlijk proces en ontstaat onder andere door

  • de stroom die door de zoutoplossing gaat
  • mineralen in het water
  • moleculen die op de voeten zitten
  • afvalstoffen die door de voeten worden uitgescheiden
  • metaalmoleculen van de spoel 

Op de tijdklok van de BioEnergiser zijn 6 lampjes die per 5 minuten verspringen. Aan het einde van de behandeling is er een toon dat de behandeling is afgelopen. Er wordt aangeraden om voor en tijdens de behandeling een glas water te drinken om de ontgifting te bevorderen.

 

Hoe vaak zal ik deze behandeling doen?

Na één behandeling voelt u zich al een stuk vitaler, uw heeft meer energie en voelt zich minder gestrest. Aangeraden wordt om een reeks behandeling te uit te voeren om de balans in het lichaam te herstellen. Normaliter zijn 6 tot 10 behandelingen (1 tot 2 keer per week) voldoende. Daarna één tot twee keer per maand een onderhoudsbehandeling. Natuurlijk verschillen de resuktaten per persoon. Natuurlijk heeftt uw leefstijl een grote invloed op hoe vaak een behandeling gewenst is.

 

Contra indicaties

Een voetenbad kopen doet u niet als u:

  • Epilepsie heeft.
  • Een pacemaker heeft.
  • Zwanger bent.
  • U jonger dan 5 jaar bent

 

De D-tox Spa Home van BioEnergiser is medisch goedgekeurd door de European Medical Device Directive onder nummer 93/42EEC.

Een voetenbad kopen doet u voordelig vertrouwd en veilig bij Mani Vivendi. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
wij maken gebruik van cookies Manage cookies