Even wennen

Even wennen

Dit is mijn eerste blog ooit en het is even wennen deze manier van communiceren. Ik wil graag met mijn klanten dit avontuur aangaan. Welkom bij mijn eerste Blog waarin we ons voorstellen.

Als webwinkel bestaat Mani Vivendi dit jaar 15 jaar. Hiermee waren we een van de eerste webwinkels van Nederland en zijn we nu een van de oudste webwinkels van Nederland. Veel ouder dan Boll.com  of welke ander. We zijn wel klein gebleven. Anne en ik doen het nog steeds samen. Dat komt omdat we niet zomaar alles willen verkopen. 

Al deze 15 jaar zijn we op zoek naar mooie duurzame producten waarvan wij denken dat u daar blij en gezond van wordt. Dit vanuit het wereldbeeld dat we met veel mensen op deze aarde de grondstoffen erg snel opmaken. Daarom kiezen we voor mooie duurzame (goede kwaliteit en/of biologische)  producten die lang mee gaan in plaats van goedkope (wegwerp)spullen. Helaas is de prijs van kwalitatief goede producten wat hoger.

Mist u bij ons een product dat voldoet aan het bovenstaande laat het ons weten. Als aanbrenger van een nieuw product dat we in het assortiment opnemen krijgt u 25% korting. Ook als het minder bij ons past krijgt u van ons een leuke verrassing. 

Ik hoop op veel spontane reacties.

 

Reacties

  1. john jordan john jordan

    Hoi,wel eens van de Amethist Biomat gehoord?De firma Richway verkoopt ze en ook via ''representatives''.Met een aanschafsprijs van rond de 2000 euro ga ik er niet een kopen,maar gezien de vele goede berichten erover,wellicht toch iets om ook via uw site te verkopen.Verder ben ik WEL van plan om de Chi vitaliser te kopen,maar zou deze graag eerst willen proberen.Hoe gaat dat in zijn werk?

    Met vriendelijke groet

    John

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden