Presenteren is een vak

Presenteren is een vak

Ik heb een filmpje gemaakt over het zelf maken van kombucha. Het was leuk en moeilijk. Het resultaat heel duidelijk, maar wel amateuristisch. Ik doe het er mee.

Een fimpje maken

Het is tegenwoordig heel normaal. Zo komt het in ieder geval wel op mij over. Je ziet oevral op het web of youtube leuke filmpje en er zijn een eindeloze hoeveelheid populaire vloggers. Als zo veel mensen het doen, hoe moeilijk kan het dan zijn? Nou dat viel tegen. Ik had mij voorgenomen een reeks filmpjes te maken van onze producten. Te beginnen bij de kombucha. Nou dat viel tegen. 

 

Presenteren is een vak

Niet alleen het filmen (camerastand, licht, wil ik zelf wel of niet in beeld), maar ook het filmpje inspreken was nieuw voor mij. Het precies weten welke informatie je wilt geven, zonder hakkelen en de nodige uuuuuhhhh's tussen door was best lastig. Al die televisiepresentatoren die lekker doorpraten zonder naar woorden te zoeken, het is echt een vak. Nu het filmpje klaar is merk ik dat het niet bepaald sprankelend overkomt. Zo nu en dan vult mijn elleboog het hele scherm. Dat soort stukjes er tussen uit knippen gaat niet altijd, omdat ik dan halverwege een zin afgebroken wordt. Kortom een beetje amateuristisch is het wel. Maar goed, het is mijn eerste filmpje, en de boodschap die ik overbreng is wel duidelijk. En niet iedereen krijgt van die mooie nieuwe zwammen. Ook ik niet.

 

Het resultaat.

Neemt u eens de tijd om een stukje te bekijken, en geef onderaan uw reactie:

 

Reacties

  1. Bart Fennema Bart Fennema

    Heldere video. Als complete beginner ziet het er erg informatief uit. Dit, samen met het persoonlijke karakter van uw website maakte dat ik met plezier een Kombucha starterspakket bij u bestel. Veel succes!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.