Yogamatten met een randje

Yogamatten met een randje

In de continue zoektocht naar een uniek assortiment kunnen we nu onze yogamatten volledig personaliseren. Vooral je naam op de wollen yogamat laten borduren is uniek.

Na 15 jaar nog actueel?

dame genietend van een wollen yogamat

Hoe blijf je als kleine webwinkel in je 15-jarige bestaan nog interessant voor je klanten? Een goede service ervaart men pas als er problemen zijn en die wil je juist voorkomen. Daarnaast geven veel webwinkels een goede service.

Persoonlijk en eerlijk advies gecombineerd met productkennis kom je alleen tegen bij de kleine gespecialiseerde winkels. Daarin onderscheiden we ons van de grote jongens.

 

Een uniek aanbod.

Een uniek assortiment dan? Dat is wel een begin, maar lastig. Als je assortiment te uniek is, weet niemand dat het product bestaat, en wordt het dus ook niet verkocht. Wordt een product wel verkocht dan is de concurrentie dicht bij. We zijn er dan ook best trots op dat er zoveel conculega's onze website bezoeken om te kijken wat wij verkopen, om dat vervolgens ook zelf aan te bieden. En er is er altijd wel één bij die nog handiger is in het goedkoop inkopen.  Zo ook met de yogamatten. Wij verkopen al jaren Duitse topkwaliteit hoogpolige wollen yogamatten. Veel supertevreden klanten. In vijf jaar tijd hebben we slechts één mat retour ontvangen.

De laatste tijd werden er beduidend minder van deze mooie yogamatten verkocht. Wat bleek: een aantal conculega's waren goedkope Poolse wollen matten gaan verkopen.

dame maakt bies om yogamat heen

Op de website zie je niet dat de kwaliteit beduidend minder is, daar kom je pas achter als je ze naast elkaar hebt liggen.

 

Een randje.

Onze Duitse leverancier kwam voor dit zelfde probleem te staan. Gelukkig kwamen ze ook met een oplossing: individualisering. Iedere wollen yogamat kan precies zo gemaakt worden als de klant hem hebben wil.  Je kunt echt alles kiezen:
  
De dikte van de mat De lengte De breedte, 
Wel of geen bies om de rand Keuze uit 11 verschillende kleuren bies Wel of geen oprol lint
Kleur van de mat Biowol of scheerwol Ronde of rechte hoeken
Tekst, kleur en stijl zijn vrij te kiezen. Bijvoorbeeld je naam.

 

geborduurde tekst let the sun shine

 

Hiermee krijg je een echt unieke yogamat die niemand anders heeft. Geweldig om een yogamat cadeau te geven met de naam van je geliefde er op geborduurd.

Dit kunnen de conculega's met hun matten uit Polen (voorlopig) niet leveren. Hopelijk kunnen we met deze innovatie de concurrentie voorlopig weer voor blijven.

 

Reacties

 1. Luuk Weijman Luuk Weijman

  Claudia,

  Wanneer je op de categorie, Yogamatten schapenwol drukt krijg je alle schapenwollen yogamatten te zien. Aan de linkerkant van het scherm zie je een filter, wanneer je de filter; Met bies aan vinkt krijg je alle yogamatten met bies te zien. De prijzen die je ziet zijn allemaal inclusief bies, ongeacht welke kleur bies.

  https://www.manivivendi.nl/yoga/yogamatten-schapenwol/

  Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag!

  Luuk Weijman

 2. Claudia van Etten Claudia van Etten

  Ik kan even niet zien hoe ik kies voor een bies? Is dit inclusief bij de prijs?

 3. Kees Kielen Kees Kielen

  Frans,

  Fijn dat jullie zoveel plezier van de matten hebben. Goed om dat te lezen. Links onder aan iedere webpagina staat het kopje documentatie. Daar staat als eerste de onderhoudsinstructie van de yogamatten: https://static.webshopapp.com/shops/123776/files/063413064/wassen-en-verzorgen-van-wollen-yogamatten.pdf
  Als de matten echt gewassen moeten worden hebben we nog een biologisch wolwasmiddel beschikbaar om de matten veilig te wassen: https://www.manivivendi.nl/amytis-biologisch-wasmiddel-voor-wollen-yogamatte.html
  Als het niet echt nodig is, zou ik ze niet wassen. De matten worden er nooit beter van.

  Kees kielen

 4. Frans Huijts Frans Huijts

  Al enkele jaren hebben we veel plezier van de bij u aangekochte yogamatten, die we gebruiken in onze Feldenkraispraktijk in Den Haag. Welk advies kunt u ons geven voor het reinigen van die matten? Na gebruik slaan we ze staande op. Misschien heeft u een handleiding hiervoor of een verwijzing naar een website. Dank. Frans Huijts

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.