0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Kees Kielen - Donderdag 19 April 2018

    Yogamatten met een randje

    Na 15 jaar nog actueel?

    dame genietend van een wollen yogamat

    Hoe blijf je als kleine webwinkel in je 15-jarige bestaan nog interessant voor je klanten? Een goede service ervaart men pas als er problemen zijn en die wil je juist voorkomen. Daarnaast geven veel webwinkels een goede service.

    Persoonlijk en eerlijk advies gecombineerd met productkennis kom je alleen tegen bij de kleine gespecialiseerde winkels. Daarin onderscheiden we ons van de grote jongens.

     

    Een uniek aanbod.

    Een uniek assortiment dan? Dat is wel een begin, maar lastig. Als je assortiment te uniek is, weet niemand dat het product bestaat, en wordt het dus ook niet verkocht. Wordt een product wel verkocht dan is de concurrentie dicht bij. We zijn er dan ook best trots op dat er zoveel conculega's onze website bezoeken om te kijken wat wij verkopen, om dat vervolgens ook zelf aan te bieden. En er is er altijd wel één bij die nog handiger is in het goedkoop inkopen.  Zo ook met de yogamatten. Wij verkopen al jaren Duitse topkwaliteit hoogpolige wollen yogamatten. Veel supertevreden klanten. In vijf jaar tijd hebben we slechts één mat retour ontvangen.

    De laatste tijd werden er beduidend minder van deze mooie yogamatten verkocht. Wat bleek: een aantal conculega's waren goedkope Poolse wollen matten gaan verkopen.

    dame maakt bies om yogamat heen

    Op de website zie je niet dat de kwaliteit beduidend minder is, daar kom je pas achter als je ze naast elkaar hebt liggen.

     

    Een randje.

    Onze Duitse leverancier kwam voor dit zelfde probleem te staan. Gelukkig kwamen ze ook met een oplossing: individualisering. Iedere wollen yogamat kan precies zo gemaakt worden als de klant hem hebben wil.  Je kunt echt alles kiezen:
      
    De dikte van de matDe lengteDe breedte, 
    Wel of geen bies om de randKeuze uit 11 verschillende kleuren biesWel of geen oprol lint
    Kleur van de matBiowol of scheerwolRonde of rechte hoeken
    Tekst, kleur en stijl zijn vrij te kiezen. Bijvoorbeeld je naam.

     

    geborduurde tekst let the sun shine

     

    Hiermee krijg je een echt unieke yogamat die niemand anders heeft. Geweldig om een yogamat cadeau te geven met de naam van je geliefde er op geborduurd.

    Dit kunnen de conculega's met hun matten uit Polen (voorlopig) niet leveren. Hopelijk kunnen we met deze innovatie de concurrentie voorlopig weer voor blijven.

     

    • Luuk Weijman

      Geplaatst op donderdag 12 augustus 2021 12:06

      Claudia,

      Wanneer je op de categorie, Yogamatten schapenwol drukt krijg je alle schapenwollen yogamatten te zien. Aan de linkerkant van het scherm zie je een filter, wanneer je de filter; Met bies aan vinkt krijg je alle yogamatten met bies te zien. De prijzen die je ziet zijn allemaal inclusief bies, ongeacht welke kleur bies.

      https://www.manivivendi.nl/yoga/yogamatten-schapenwol/

      Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag!

      Luuk Weijman

    Toon meer

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »