Lood laboratoriumtest

Artikelnummer: 1 lab test lood
Levertijd: 1-2 dagen
Gratis verzenden in Nederland

 

Je neemt zelf het monster van deze professionele test

Deze mooie lage prijs voor een laboratorium test van je drinkwater op lood kan geboden worden, omdat je zelf het monster neemt. Na aankoop krijg wordt er binnen 2 dagen een monsterpotje naar je toegestuurd, waar je het te testen drinkwater in doet. Liefst 's morgens het eerste water testen. Het heeft niet veel zin om je drinkwater op lood te testen als je dat allemaal net hebt weggespoeld.
Na de monstername stuur je het flesje naar het laboratorium. Na ongeveer week week krijg je de resultaten per mail toegestuurd. In het monsterpotje zit een zuur. Dat is nodig voor een juiste meting op het laboratorium. Dus niet spetteren tijdens het nemen van je watermonster.  

Laboratorium

Waterlaboratoria werken normaal gesproken voor de overheid, waterleidingbedrijven en grotere klanten als hotelketens. Zij voeren duizenden tests uit per jaar. Het is lastig om hier als individu de weg te vinden en de juiste aandacht te krijgen voor enkele tests. Met de aanschaf van dit setje krijg je deze professionele diensten voor een hele scherpe prijs beschikbaar voor de consument. 

Wij zorgen dat de lab-experts kunnen focussen op wat zij goed kunnen: testen. De resultaten worden voor je in begrijpbare taal gepresenteerd.

De test wordt gedaan door een erkend laboratorium uitgevoerd. Het nemen van het watermonster en het transport naar het laboratorium is niet gecertificeerd. Aan de uitslag van het onderzoek kunnen daardoor geen rechten worden ontleend. Bij gecertificeerde testen (bijvoorbeeld bij hotels) mag geen enkele kans bestaan dat er is gerommeld met de watermonsters, deze worden dus genomen door een apart bedrijf. Laat het ons weten als je dit nodig hebt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
wij maken gebruik van cookies Manage cookies