Mala kettingen

€49,00 €41,65
Artikelnummer: BMT188-LPTR
Levertijd: 3 werkdagen

Mala ketting

Mala is de naam voor een gebedsketting die gebruikt wordt in het hindoeïsme en het boeddhisme. De mala kan verschillende maten en lengtes hebben en bestaat meestal uit 108 individuele kralen en een extra grotere kraal, de "guru parel".
De door ons aangeboden Malas zijn echte, fairtrade verhandelde Rudraksha Mala (kettingen). Het zijn prachtige en unieke sieraden die  zijn met dankbaarheid en toewijding voor u gemaakt. Elke Mala ketting is met de hand gemaakt en draagt zijn eigen energie. Ze worden gedragen om mensen te helpen positieve veranderingen in hun eigen leven te bewerkstelligen.

Deze unieke Mala kettingen zijn met de hand gemaakt door Aum Rudraksha Designs in Bali. Alle Mala kettingen zijn authentiek, duurzaam geoogst, eerlijk verhandeld en ethisch geproduceerd.

 

Rudraksha

Rudraksha"kralen" zijn de droge zaad capsules van de rudrakshaboom. De hindoes ontdekten duizenden jaren geleden de kracht van Rudraksha kralen. Ze worden in veel culturen als heilig beschouwd. Rudrakshas geeft de drager rust, helderheid en richting. Op deze manier creëren ze ruimte voor positieve krachten en gedachten. Hoe kleiner de Rudraksja' s, hoe schaarser ze zijn en hoe sterker hun energie.

 

Spiritual Guidance

De Spiritual Guidance Mala halsketting is gemaakt van kleine Rudraksha parels gecombineerd met aquamarijn, cyaniet edelstenen en prachtig gebeeldhouwde, 22 karaat vergulde onderdelen. Een krachtige cyaniet edelsteen wordt gebruikt als hanger.
Hanglengte: ca. 40 cm
Aantal Mala kralen: 108
Handgeknoopt
Rudraksha maat: 5 mm

Love Stone

De Love Stone Mala halsketting is gemaakt van Rudraksha parels en is gecombineerd met rozenkwarts kralen. Een grote rozenkwarts edelsteen dient als hanger over een rood kwastje. Hoort bij het vierde chakra.
Hanglengte: ca. 50 cm
Aantal Mala kralen: 108
Handgeknoopt
Rudraksha maat: 7 mm

Divine Insight

De Divine Insight Mala ketting bestaat uit Rudraksha kralen, gecombineerd met leopardskin jaspis, citrien, amber, lapis lazuli, vergulde 925 sterling zilveren kralen en een krachtige lapis lazuli hanger.
Hanglengte: ca. 49 cm
Aantal Mala kralen: 108
Handgeknoopt
Rudraksha maat: 7 mm

High Spirit

De High Spirit Mala ketting is gemaakt van Rudraksha parels, gecombineerd met lavendelkwarts en bergkristal kralen. Aan de goeroe kraal is een paarse kwast bevestigd.
Hanglengte: ca. 46 cm
Aantal Mala kralen: 108
Handgeknoopt
Rudraksha maat: 7 mm

Ancient trust

De Ancient trust Mala ketting is een opvallende verschijning en is gemaakt met kleine Rudraksha Mala kralen in combinatie met turquoise en rode jaspis.

Turquoise steen: Deze heilige, doordringende lichtgevende steen wil je talisman zijn, je amulet. Het staat voor de oude wijsheid van de ervaring
en verbindt dit met de schoonheid en liefde van Venus. Uw reis op aarde is de universele oorsprong van je bestaan.

De rode jaspis in deze mala ondersteunt de turquoise voor wilskracht.

Hanglengte: ca. 40 cm 

Aantal Mala kralen: 108
Handgeknoopt
Rudraksha maat: 5 mm
 
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen