Opblaasbare knie-ondersteuning

Artikelnummer: knie onderst zwart
Levertijd: Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

Opblaasbare knie-ondersteuning

Een enkele keer hebben mensen last van doorzakkende knieën. IN een enkel geval veroorzaakt dit ook het ongewenst kantelen van het bekken.

U kunt hiervoor een rond kussentje op zijn kant onder uw knieën zetten. Nooit een kussen plat neerleggen of een massagerol gebruiken. De knieën worden dan geremd terwijl de enkels heen en weer bewegen. Dit geeft onbedoelde spanning op uw kniebanden. Een kussen dat te zacht is of een te kleine diameter heeft geeft te weinig steun. Een te groot of te hardkussen tilt de knieën zo hoog op dat de enkels uit de machine worden getild.

 

Opblaasbaar kussen

Met dit opblaasbare (meditatiekussen) kunt exact de juiste steun voor uw knieën instellen. Door meer of minder lucht in het kussen is het precies op uw wensen  aan te passen. Het kussen rolt met de uitslag van uw knieën heen en weer. 

Door de rondevorm en de luchtvulling is het kussen uiterst flexibel en belemmerd de schudding nauwelijks. Dit kussentje is in 2004 op de "Harmony World" beurs in Baden Baden uitgeroepen tot product van het jaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »