Detox Pads

 

Detox pads kopen bij Mani Vivendi

 

Detox Pads kopen (soms ook als detoxpads geschreven)van het Kenrico kunt u goedkoop bij Mani Vivendi.

 

Van het merk Kenrico hebben we bijna alle soorten in het assortiment. Van het heel goedkope chinese merk Kinoki hebben we hiernaast een filmpje geplaatst. 
Kinoki is rommel die de naam van wel werkende goede detox pads nadelig beinvloed.
Let op: Detox pads zijn geen geneesmiddel. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

 

Wilt u kenrico detox pads kopen?

Kenrico is de uitvinder van van allerlei soorten detox pads. Deze detox pads zijn dan ook van top kwaliteit. Kenrico doet zowel in het laboratorium als klinisch onderzoek. Daarom zijn de detoxpads van Kenrico de beste die u kunt krijgen. Door de populariteit van de Japanse Kenrico detox pads zijn er verschillende imitatieproducten op de markt gekomen. De Kinoki gold DetoxPads zijn daar door hun lage prijs in Nederland de bekentste van geworden. Op dit moment zijn de Kinoki detoxpads dan ook bekender dan de originele van Kenrico.
In het Engelstalige fimpje rechts wordt het verschil tussen de Kenrico en de Kinoki Detox Pads uitgelegd. 
 

Welke detox pads kopen?

Weet u door het grote assortiment niet te kiezen welke detox pads u wilt bestellen? Hier kunt u op indicatie zoeken welke voetenpad daar bij hoort. Voor gebruik tijdens zwangerschap klik hier
 
Zoeken op indicatie      Extra info over TRMX-3 30e Anniversary      gebruiksaanwijzing detoxpads (pdf)     Uitgebreide algemene informatie detox-pads
 
 

Mani Vivendi was de eerste webwinkel met detox pads. Wij hebben nog steeds het grootste assortiment en zijn daarnaast standaard voordeliger dan veel van acties die u langs ziet komen zoals bijvoorbeeld one day only.

Let op: Alle prijzen voor detox -pads zijn voor een setje van 10 stuks ofwel een 5 daagse kuur!

Detox pads kopen kunt daarom het best bij Mani Vivendi.