Detox Pads

 

Detox Pads kopen bij Mani Vivendi

Detox Pads kopen (soms ook als detoxpads geschreven) van het merk Kenrico doet u voordelig en veilig bij Mani Vivendi. We hanteren de scherpste prijzen en bieden daarnaast extra korting indien u grotere aantallen Detox Pads in een aankoop doet! Van het merk Kenrico hebben we bijna alle soorten in het assortiment.
Let op: Detox Pads zijn geen geneesmiddel. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

Wilt u Kenrico Detox Pads kopen?

Kenrico is de uitvinder van van allerlei soorten detox pads. Deze detox pads zijn dan ook van top kwaliteit. Kenrico doet zowel in het laboratorium als klinisch onderzoek. Daarom zijn de detoxpads van Kenrico de beste die u kunt krijgen! Door de populariteit van de Japanse Kenrico detox pads zijn er verschillende imitatieproducten op de markt gekomen. De Kinoki gold Detox Pads zijn daar door hun lage prijs in Nederland de bekendste van geworden. Op dit moment zijn de Kinoki detoxpads dan ook bekender dan de originele van Kenrico. Echter zijn deze aanmerkelijk minder effectief dan de originele Kenrico Detox Pads.
 

Welke detox pads kopen?

Weet u door het grote assortiment niet te kiezen welke detox pads u wilt bestellen? Hier kunt u op indicatie zoeken welke voetenpad daar bij hoort. Voor gebruik tijdens zwangerschap klik hier
 
Zoeken op indicatie      Extra info over TRMX-3 30e Anniversary      gebruiksaanwijzing detoxpads (pdf)     Uitgebreide algemene informatie detox-pads
 

Mani Vivendi was de eerste webwinkel met Detox Pads in het assortiment. Wij hebben nog steeds het grootste assortiment, mogen rechtstreeks inkopen bij Kenrico en zijn daarnaast standaard voordeliger dan veel van acties die u langs ziet komen op andere websites.

Let op: Alle prijzen voor Kenrico Detox Pads zijn op basis van een setje van 10 stuks ofwel een 5-daagse kuur!

Detox Pads kopen kunt daarom het beste doen bij Mani Vivendi. Kwaliteit en de scherpste prijs gegarandeerd!