Windgong of wind chimes

Windgong is een instrument dat door de wind wordt bespeeld. Iedere windgong heeft een eigen autentiek geluid. De Windgong wordt of ook wel windchime of carillon genoemd. De Windgong heeft een lange geschiedenis. De Romeinen kenden ze al om boze geesten buiten te houden en in Azië werden ze gebruikt om vogels en het kwaad ver weg te houden. De Windgong is ook een standaard attribuut van de Feng Shui. Mocht er bij u geen kwaad zijn of boze geesten die verdreven moeten worden en u bent geen aanhanger van de Feng Shui, geniet dan gewoon van het prachtige concert dat deze top of the market windchimes u keer op keer geven.
We verkopen windgongs van twee leveranciers.

Zaphir windgong

Of u kombucha zelf gaat maken of kant en klaar kopt hangt af van uw portemonnee. Zelf maken kan erg goedkoop zijn, maar het vraagt een kleine investering in het begin en een grote investering in tijd en uithoudingsvermogen. Iedere 14 dagen opnieuw een kweek opzetten kan heel goed maar vraagt veel dicipline. Daarbij moet u reghelmatig controleren of de drank al klaar is om te drinken. De kweektijd wil namelijk nogal eens verschillen, afhankelijk van de hoeveelheid startvloeistof en de temperatuur van de kweek. In het algemeen vinden mensen kant en klare drank beter te drinken. Onze kombucha is daarnaast gegarandeerd suikervrij.

Is een magische instrument met zijn rijke en harmonische geluid Zaphir windgongs. Door meer dan 25 jaar ervaring in het maken van windgongs resulteert in mooie gekleurde instrumenten met maar liefst 8 heldere tonen per instrument.

zaphir windgong

De fantastische (waterverf kleuren worden beschermt door een eco vriendelijke lak. Als u het instrument om de paar jaar een nieuwe laklaag geeft zal u heel veel jaar plezier hebben van deze windgong waar de boventonen zo mooi helder klinken. Als u achter de naam op het pijltje naar rechts klikt kunt u de muziek van windgong horen.

Crystalide:
Sunray:       
Twilight:     
Bue Moon:
Sufi:              

Koshi windgong

koshi windgong

De klank van de Koshi's geven een ontspannen sfeer, daarom zijn ze zeer geschikt voor yoga meditaties. In de yogastudio, massagepraktijk, er zijn zoveel plekken waar de Koshi een prettige energie kan scheppen. Ook kinderen slapen makkelijk in met deze muziek.
Deze windgongs is bij uitstek geschikt om buiten op te hangen. Als hem af en toe een nieuwe laklaag of olie laag geeft gaat hij jaren mee. Laat u verrassen door de muziek die de wind voor u speelt.  Bij veel regen en wind is het slim om de windgong even binnen te halen, zo gaat hij veel langer mee.

De Koshi windgong wordt geleverd in de geluidskleuren: Aqua - Water;Terra, Aarde; Aria - Lucht en Ignis - Vuur.
Als u achter de naam op het pijltje naar rechts klikt kunt u de muziek van windgong horen.
Aqua - Water:   
Terra - Aarde:     
Aria - Lucht:         
Ignis - Vuur:         
Alle Vier koshi's:

Op de onderstaande productpagina's kunt u detail informatie vinden van iedere windgong.