Yogaboard

€369,00
Artikelnummer: BYB1
Levertijd: 3 werkdagen

Het yogaboard is de noviteit van 2017 voor yogastudio's en fysiotherapeuten

U voelt zich heerlijk door regelmatig uw yogaoefeningen te doen. Na verloop van tijd gaan alle oefeningen zo vanzelf dat je wel eens een neiuwe uitdaging kan gebruiken. Dit yogaboard is een balanceboard. Al je oefeningen worden een stuk lastiger door de onstabiliteit van het yogaboard. Het yogaboard is bol in zowel de lengte als de breedte. Afhankelijk van wat je onder het yogaboard legt worden de oefeningen makkelijker of moeilijker. Door en paar dikke matten onder de bolling te leggen wordt de plak een stuk stabieler en wordt daarmee het balance offect zwakker. Naarmate je meer ervaring hebt kan je de ondergrond harder maken door er minder kleden onder te leggen. Het balance effect worden sterker en daarmee de oefingen intensiever.  Hiermee is deze plank ideaal voor alle yogaliefhebbers.

 

Mooi vormgegeven en innovatief

Dit mooie yogaboard is van Duitse topkwaliteit. Naast de goed bruikbaarheid voor iedere yogaliefhebber is de plank ook heel mooi vormgegeven. Het voelt perfect aan onder de voeten en door de mooie rondingen ligt de plank oko fijn in de hand. Het mooie yogaboard is een echte blikvanger. De constructie en het lichtgewicht ontwerp is al beloond met goud op de ISPO AWARD 2017 in het Health & Fitness-segment. Het yogaboard is hol en weegt daardoor slechts 11 kg. 

 

Duurzaam en van hoge kwaliteit

Bij de productie van de platen vis gebruik gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke grondstoffen. Hierdoor is het de kwalificatie Made in Germany meer dan waard. Er is milieuvriendelijke lijm gebruikt en hout uit regionale, duurzame bosbouw gebruikt. Dit innovatieve yogaboard wordt vervaardigd in Opper-Franken, dat in het Duitse Beieren ligt.

Dit mooie nieuw ontworpen Yogaboard koopt u veilig en vertrouwd bij Mani Vivendi.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »