Chi Vitalizer magnetic impulse

€339,00 €288,15
Artikelnummer: CY-106S
Levertijd: Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

De chi machine of Chi vitalizer kopen of huren voor veel energie

         Gratis verzenden.

De Chi vitalizer kopen of zelfs huren geeft u wonderlijk veel nieuwe (eigen) energie. Model Magnetic Impuls heeft naast de traploze regeling van de schudbeweging ook een traploze regeling van een `dual channelvibration`. Dit is een zeer zachte maar intensieve vibratie van de voeten en enkels. Na uren voel je nog de extra doorbloeding en energie in je voeten. Onder de `auto` knop zitten twee programma's waarbij de schudsnelheid en de vibratie continu variëren. Ook zit er programma op waarbij de vibratie varieert en de schudbeweging stil staat. Door de timer stopt de machine automatisch na 15 minuten. Je kan de machine natuurlijk ook tussendoor zelf stopzetten. De infraroodstralen op de kuiten worden gelijk ingeschakeld met de vibratie.

 

Wat doet de chi-vitalizer ?

Hij brengt via de enkels de hele ruggengraat in een golfbeweging. Wanneer we helemaal ontspannen zijn, gaat de beweging door tot en met het hoofd. 

 

Waarom deze beweging.

Omdat gebleken is dat dit de beweging is die de wervelkolom (en de rest van het lichaam ook) de gewenste optimale conditie geeft.

Daarbij gaat het niet alleen om soepelheid, om wervels die op hun juiste plaats komen, om doorbloeding, om ontspanning van rugspieren, enzovoort. Dat op zichzelf zou al reden genoeg zijn om iedereen aan te raden dit apparaat te gaan gebruiken. Maar de sterke heilzame werking van de Chi-vitalizer zit hem ook in het gegeven dat precies deze, nauwkeurig bepaalde beweging, het zuurstofgehalte van het bloed verhoogt.

  

Wat zijn de effecten van gebruik van de Chi-vitalizer? 

Het heeft zeer vele effecten, op verschillende niveaus:
 • Spieren
 • Skelet
 • Adem
 • Lymfosysteem
 • Bloedruk
 • Hersenen
 • Organen
 • Spijsvertering
 • Gemoed
 • Gewicht

 

Niet gebruiken in de volgende gevallen:

 1. Zwanger of bezig zwanger te worden
 2. Hartkwaal zoals bv het dragen van een pacemaker
 3. Psychische problemen

 

Alle zekerheden

De chi vitalizer ook wel chimachine genoemd kunt u altijd terug sturen. Hoe lang of hoe vaak u hem ook gebruikt heeft. We zetten uw aankoop dan om in een huurovereenkomst. U krijgt dus het aankoop bedrag terug minus €40,- per maand aan huur. Dus als u hem na drie maanden terug stuurt betaald u maar 3 x €40,- = €120,- huur. U kunt hier dus nooit een miskoop aan hebben. Een chi machine of Chi Vitalizer kopen is dus eigenlijk het zelfde als een chi vitalizer huren, het heeft namelijk geen enkel risico voor u.

 

Tweede kans

Wettelijk heb je het recht om spullen die je op het internet koopt binnen een bepaalde termijn terug te sturen. Een enkele keer doen mensen dat ook. We bieden deze machines aan als tweede kans met €40,- korting. In de meeste gevallen zie je het verschil niet, en je krijgt gewoon 2 jaar garantie of meer als je garantie bijkoopt.

 

 

Snelheid hand instelling: 80-160 per minuut
3 programma's: Ja, wisselende snelheden en trillingsterktes
Enkelsteunen: Smalle zachte enkelkom
Garantie: 2 jaar uitbreidbaar tot 5 jaar
Regeling snelheid: draaiknop voor traploze snelheidsregeling
Informatie: digitale uitlezing op afstandbediening
Professioneel gebruik: ja
Trilling in de enkels en ver infrarood: Ja
Motor vermogen: 40 W. continu te gebruiken
Straling: motor is hermetisch gesloten dus geen straling
Fibratie: Traploos regelbaar
| Wanda Joosten

Ons toestel is vandaag netjes aangekomen en werd meteen uitgetest.
We zijn er heel tevreden mee, en zullen het intensief gebruiken!
Hartelijk dank voor de goede zorgen en snelle levering. We houden jullie verder op de hoogte over onze ervaringen.

| mariska brigitta van der willigen

ha Kees en Anne, ik heb veel plezier en resultaat al van zowel de goud ontgiftingspleisters (dieper slapen, en minder pijnen overdag ) ik ga nu met deze bestelling na 4 weken op Aqua blauw over . de schudmachine gebruik ik elke ochtend en is verrukkelijk en zalig , ik voel me daarna helemaal tintelen en heb zin in de dag en dat is bij nij al heel wat! ik heb nu ook Kefir besteld, dat is mijn volgende stap op weg naar meer gezondheid , dank jullie wel voor jullie mooie aanbod aan echt goede spullen !

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen