Lichaamskaarsen voor alle 7 Chakra's

 

Chakra kaarsen van Naturhelix

Onze Chakra kaarsen bieden u de mogelijkheid om gemak en comfort, stilte en ontspanning in uw drukke dagelijkse leven te herontdekken.

Chakra kaarsen kunnen als aanvullende behandeling worden gebruikt met een bijzondere aandacht voor de chakrapunten. Wij bieden u Chakra kaarsen die geharmoniseerd zijn met de zeven belangrijkste chakra's in het menselijk lichaam volgens de oosterse medische kennis. De effectiviteit van Chakra kaarsen is gebaseerd op de hoge kwaliteit van de ingrediënten en op de uitvoering van de therapie zelf.
 

Wat zijn lichaamskaarsen?

Lichaamskaarsen hebben een genezende werking. Ze zijn er om energieblokkades in het lichaam op te lossen. Een brandende lichaamskaars, plaats je op een chakrapunt, acupunt of pijnpunt. Lichaamkaarsen zijn in te zetten bij uiteenlopende klachten, bijvoorbeeld verkoudheid, vermoeidheid, eczeem of ontstekingen. De lichaamskaars lost de energieblokkade op door afvalstoffen weg te leiden uit het lichaam. 
Let op: Een lichaamskaars is geen medicijn. Bij klachten dien je altijd een bezoek aan de huisarts te brengen. 
 
 
Lees meer!

Chakratheorie:

De oudste ambitie van de mensheid is om de verschijnselen van het bekende universum te begrijpen en te systematiseren, de relatie tussen de levende en niet-levende dingen. Dit is hoe oude filosofieen en religies zijn ontstaan. Eén van de meest bekende theorieën van oosterse filosofieën en -geneeskunde is de theorie van de vitale energie en de chakra's. Deze theorie heeft vele versies en interpretaties. Het maakt niet uit welke versie of interpretatie u gebruikt, maar voor een optimaal effect van de chakra kaars kan het prettig zijn om algemene informatie over de chakrapunten en de levensenergiestroom te begrijpen. Chakra punten zijn speciale punten van het menselijk energetisch systeem waardoor uw lichaam energie kan krijgen en doorgeven, en waar de energiestromen gunstig beïnvloed en geharmoniseerd kunnen worden.
De zeven belangrijkste chakrapunten kunnen worden beïnvloed door speciale kleurstoffen, smaakstoffen, mineralen, voedsel en geneeskrachtige planten. Ervaren therapeuten kunnen de energiestromen harmoniëren met behulp van speciale kristallen, etherische olien, kleuren, geluiden of rituelen.

De Chakra kaarsen:

In iedere doos zitten 7 kaarsen met een diameter van 14 mm onder en 23 mm boven. Met een lengte ca 26 cm is de brandduur ca 14 min. De chakra kaarsen zijn gemaakt van 100% gecontroleerde natuurlijke ingrediënten waaronder biologisch essentiele oliën. De kleuren en geuren van de chakra kaarsen komen overeen met de zeven belangrijkste chakra's. Incl. gaas filter.

Lees minder