0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Detox

  Detox

  Detox, oftwel je lichaam ontgiften. Tijdens een detox reinig je je lichaam van afval- en gifstoffen. Er zijn veel manieren om je lichaam te ongiften. Dit kan bijvoorbeeld met detox voetpleisters, klysma’s of darmspoelingen, een detoxkuur, met supplementen of een detox voetenbad.

  Lichaam reinigen met een klysma

  Met een klysma kan je veilig je dikke darm reinigen. Met een klysma breng je een warm water aan in de dikke darm, via de anus. Dit zorgt ervoor dat achtergebleven ontlasting, afvalstoffen, gassen en slijmresten afgevoerd kunnen worden. Een klysma verhelpt verstoppingen in de darmen en geeft je dikke darm een massage, wat de stoelgang stimuleert. Bij Mani Vivendi koop je klysma zakjes van 1,5 liter. De klysma zakjes worden vaak gekocht in combinatie met ongebrande groene koffie. De ongebrande groene koffie voeg je toe aan het water voor de klysma. De groene koffie heeft namelijk reinigende en voedende eigenschappen, waardoor je darmen tijdens de klysma goed kunnen herstellen.

  Lichaam ontgiften via voeten

  Op de zool van je voeten zitten circa 7.000 zenuwuiteinden. Alle organen in je lichaam zijn door je zenuwen en energiestromen verbonden met je voeten. Ook zitten er in je voeten veel poriën, waardoor dit de beste plek is om afvalstoffen uit te scheiden. Om deze redenen wordt het ontgiften van je lichaam via je voeten sterk aangeraden. Bij Mani Vivendi verkopen wij detox voetpleisters en het bioenergiser detox voetenbad. Bij beide methodes gaat de ontgifting via de voeten.

  Net als bij een detox, is een voetreflexzone therapie gebaseerd op hetzelfde principe. Bepaalde gebieden in de voeten corresponderen met organen in het lichaam. Via de voeten kun je dus bepaalde organen stimuleren tot genezing. Een voetmassage apparaat verbetert ook de gezondheid van organen in het lichaam.

  Hoe werkt een detox voetenbad?

  Met een Detox voetenbad, kan je je lichaam ontgiften in 30 minuten. Het detox voetenbad is ideaal voor een ontspannen detox behandeling na een lange dag. Het detox voetenbad vul je met warm, zout water. De spoel in het detox voetenbad genereerd een bio-energetisch veld. Hierdoor worden je lymfeklieren gestimuleerd om afval- en gifstoffen af te voeren. Bij elke detox behandeling kleur het water in het detox voetenbad bruin. Dit is een natuurlijke reactie door de combinatie van het zout en de vervuiling uit je lichaam. Als beginner worden 6 tot 10 behandelingen aangeraden. 1 tot 2 keer per week een detox behandeling met het detox voetenbad is voldoende. Daarna kan je 1 tot 2 keer per maand een onderhoudsbehandeling doen.

  Hoe werken detox voetpleisters?

  Detox voetpleisters worden gebruikt om het lichaam te ontgiften. Een detox kuur duurt 5 dagen, waarbij je elke avond tot de volgende ochtend een detox voetpleister onder je voeten plakt. In de ochtend zul je zien dat de detox voetpleister is verkleurd. De detox voetpleister heeft de gifstoffen in je lichaam geabsorbeerd. Elke dag doe je een nieuwe detox voetpleister onder je voeten en de verkleuring wordt met de dag minder. Na 5 dagen zul je alleen nog een lichte verkleuring zien. Detox voetpleisters ontgift je lichaam, verlicht pijn en ondersteunt de bloeddoorstroming. Ook haalt het ontstekingen uit het lichaam, waardoor zwellingen verminderen.

  De beste detox voetpleisters

  Onze detox voetpleisters van Kenrico onderscheiden zich van de concurrenten, door gebruik te maken van ‘Sporolife’’. Sporolife zorgt ervoor dat gifstoffen niet terugstromen in het lymfestelsel, wat verstoppingen van de lymfevaten veroorzaken. In 2019 heeft de Europese Autoriteit het gebruik van Sporolife in detox voetpleisters verplicht gesteldDat maakt dat de detox pads van Kenrico, de beste detox voetpleisters die er zijn.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »