0
Sluiten

Categorieën

Filters

  De Chi Machine: Hoe werkt het en hoe te gebruiken

  De Chi Machine zet je neer op een comfortabele, maar niet al te zachte ondergrond. De Chi Machine mag niet kunnen schuiven. De schapenwollen yogamatten zijn ideaal om op te liggen tijdens het gebruik van de Chi Machine.

  Voordat je de Chi machine gebruikt doe je een paar simpele rek- en strekoefeningen. Drink ook een glas water voor gebruik. Opgeslagen afvalstoffen kunnen zo op een natuurlijke wijze het lichaam verlaten na gebruik van de Chi machine. Zet ook alvast een glas water neer voor na het gebruik van de Chi machine.

  Zet de Chi machine aan. Ga op de mat liggen en leg de enkels in de enkelhouders van de Chi machine. Door middel van de afstandsbediening kan je de tijd, snelheid of een standaard programma instellen mits je hiervoor de juiste Chi machine hebt. Ga ontspannen liggen terwijl de Chi machine je enkels heen en weer schudt. De armen houdt je ontspannen langs het lichaam.

  De Chi machine stopt vanzelf na de verstreken tijd. Blijf nog even liggen tot de tintelingen in je lichaam afnemen. Je kan zo lang blijven liggen als je wilt, maar sta nooit meteen op nadat de Chi machine stopt. Terwijl je ligt zet je je voeten plat op de grond en beweeg je je gebogen benen een paar keer van links naar rechts. Om op te staan draai je op je buik en breng je je lichaam omhoog met behulp van je armen. Ga rustig zitten en drink nogmaals een glas water. Nu kan je rustig opstaan.

  Hoe werkt de Chi Machine?

  Om je een beeld te geven hoe een Chi Machine werkt, staat hieronder een filmpje over onze Chi Machine Vitalizer Basic

  Eerste gebruik Chi Machine

  Gebruik de eerste keren niet meteen de hoogste snelheid. Ook de tijdsduur kunt u het beste langzaam opbouwen. Begin met b.v. 7 minuten en bouw dit in enkele weken op naar de 15 minuten. De Chi Machine slaat uit zichzelf na 15 minuten af. Wanneer alles goed gaat kunt u langzaam de snelheid verhogen. Er komen namelijk in het lichaam opgeslagen afvalstoffen vrij die door het drinken van water op natuurlijke wijze het lichaam verlaten. Raadpleeg bij twijfel eerst uw arts.

  In welke houding lig je?

  Chi machine kopen

  Wij hebben een aantal Chi machines in ons assortiment, de Chi Vitalizer Basic, Deluxe, Magnetic Impulse, Draadloos, Breed  en Chi Machine Vivendi.  Deze zijn allemaal voorzien van andere specificaties. Ben je nog aan het twijfelen over welke Chi machine het meest geschikt is voor jou? Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen. Wij geven je de mogelijkheid om onze Chi Machines te vergelijken. Hier zie je alle specificaties per Chi Machine.  

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »