Yoga

Om yogaoefeningen comfortabel te kunnen uitvoeren, heb je yogaspullen nodig. Bij Mani Vivendi koop je yogaspullen en yoga accessoires  van uitstekende kwaliteit. Over de jaren heen hebben we veel yogaspullen gevonden die jouw yoga les niet alleen leuker maakt, maar vooral ook fijner.

(Schapenwollen) Yogamatten

De yogaspullen die het best bij jou passen, hangt af van de yogastijl die jij graag beoefent. Doe jij aan een intensieve yogastijl? Kies dan voor een yogamat met veel grip. Bekijk al onze yogamatten om de beste match te vinden.  

Onze meest verkochte yogamatten, zijn de schapenwollen yogamatten. De schapenwollen yogamatten maken je yogaoefeningen nog comfortabeler en laten je volledig ontspannen.

Yogatassen

Yogaoefeningen zijn overal uit te voeren: thuis, buiten, in de sportschool of op vakantie. Om jouw yogaspullen overal mee naar toe te kunnen nemen, verkopen wij ook yogatassen. Wij verkopen yogatassen in verschillende kleuren en maten.

Yoga accessoires

Naast yogamatten en yogatassen, zijn er nog veel meer andere yoga accessoires die goed van pas kunnen komen. Een yogamat aanschaffen is standaard. Op basis van jouw yogastijl zijn er mogelijk nog extra yoga accessoires nodig. Doe je aan meditatie? Dan kan een   ook handig zijn. Onder yoga accessoires vind je nog meer producten die ondersteuning kunnen geven aan je yogalessen.