Yogamatten schapenwol

Dikke yogamat van wol. Duits kwaliteitsproduct.

Plakt uw dunne smalle kunststof matje ook zo? Wij dachten jaren geleden al "dat moet toch anders kunnen". We zijn toen op zoek gegaan en kwamen uit bij een Duits kwaliteitsbedrijf dat heerlijk comfortabele wollen yogamatten verkocht. Na een mat voor onszelf gekocht te hebben, besloten we ze ook te gaan verkopen. Deze yogamatten bleken namelijk heerlijk dik en erg warm zijn. Ze zijn gemaakt van 100% zuivere schapenwol of van Biologische schapenwol. Sinds kort kunt u zelfs uw naam op de mat laten borduren voor slechts €10,-.
 ✔ De gebruikte wol komt van levende schapen.
Nu na zoveel jaar hebben we zelfs mooie lamsvel karakter matten speciaal voor Veganisten.
Onze wollen yogamatten voelen aan als het vel van een pasgeboren lammetje. Het zijn dikke yogamatten van 1,6 cm tot wel 3 cm dik. Het zijn natuurproducten die alleen zijn gewassen en niet chemisch behandeld. Het wolvet (lanoline) is dan ook nog in de wol aanwezig. Het voordeel hiervan is dat de yogamat niet zo snel vuil wordt.
 

Een extra dikke yogamat aangepast aan uw wensen

Uw wollen yogamat precies zoals u wilt:
De dikte De lengte (op aanvraag)
De breedte De kleur van de yogamat
Het gebruiksdoel Wel of geen afgeronde hoeken. 
De keuze uit maar liefst 11 kleuren van een eventuele afwerkbies
 

Uw naam op uw yogamat

naam eva op yogamat geborduurdNaast alle bovengenoemde mogelijkheden die u vrij kunt kiezen zoals dikte; lengte; breedte enz. kunt u ook uw naam of een andere tekst op de mat laten borduren in kleur; lettertype en grote die u wilt. Het is natuurlijk het mooist als de tekst en de afwerkbies dezelfde kleur hebben.
Staat uw wens er niet bij? Laat ons het even weten. We kijken wat we voor u kunnen doen. We maken graag een offerte voor u.
 
Yogamatten met een speciale kleur bies of met uw naam erop kunnen niet worden geruild omdat ze speciaal voor u gemaakt worden. Het borduurwerk bestellen kan op https://www.manivivendi.nl/borduren-yogamat.html.

Uw luxe extra dikke yogamat van wol koopt u veilig en vertrouwd bij Mani Vivendi. Weet u door het grote assortiment en alle mogelijkheden niet te kiezen? U kunt ons altijd even bellen. (085-1040291) Wij helpen u graag persoonlijk en deskundig.