Yogamatten schapenwol

De schapenwollen yogamatten zijn ideaal voor de vele yogastijlen. Door de yogmatten hebben een dikte van 1,6 tot 3 centimeter. De warmte die van de wollen yogamat af komt, zorgt voor extra comfort tijdens de meditatie of yogaoefening.
Voor de veganisten verkopen we ook vegan yogamatten. Deze yogamatten zijn gemaakt van katoen, maar hebben precies dezelfde structuur als de originele wollen yogamatten.

Zuivere en biologische wollen yogamatten

De yogamatten die je bij Mani Vivendi koopt, zijn altijd gemaakt van 100% zuivere of Biologische schapenwol. De wol die gebruikt wordt in de yogamatten, is hoge kwaliteit merinowol uit Nieuw-Zeeland. De yogamatten worden gemaakt van scheerwol, waardoor de natuurlijke wolvet nog aanwezig is. Dit heeft als groot voordeel, dat de schapenwollen yogamatten van nature vuilafstotend is.

Dus wil je een wollen yogamat kopen? Bij Mani Vivendi kan je terecht voor (vegan) wollen yogamatten van hoge kwaliteit! Onze wollen yogamatten zijn duurzaam geproduceerd en hebben een lange levensduur.
 ✔ De gebruikte wol komt van levende schapen.

Wollen yogamat op maat

Wij hebben een groot assortiment wollen yogamatten. Bij Mani Vivendi vind je dus gegarandeerd de perfecte wollen yogamat. De yogamatten verschillen in dikte, lengte en breedte. Ook is het bij ons mogelijk om de yogamatten te personaliseren met je naam of logo. Personaliseer je yogamat bij Mani Vivendi.