Gezondheidsproducten

Uw gezondheidswinkel

Mani Vivendi, uw gezondheidswinkel voor al uw gezondheidsproducten. Als sinds 2001 zijn wij op zoek naar vernieuwende en kwalitatieve gezondheidsproducten. Zo waren wij de eerste op de Nederlandse markt die Chi machines en oorkaarsen verkochten.  Onze focus ligt op duurzame en biologische gezondheidsproducten. Ook onze schapenwollen yogamatten zijn gemaakt zonder dierenleed.

 

Gezondheidsproducten

Al onze gezondheidsproducten zijn zorgvuldig voor u geselecteerd. Een van onze meest verkochte gezondheidsproducten zijn de Detox pads. De detox pads absorbeert gifstoffen in het lichaam via de voeten.

Ook onze Klysma zakjes samen met de ongebrande groene koffie is een veel verkocht product. Deze combinatie van producten worden gebruikt om je darmen mee te spoelen en reinigen.

 

Natuurlijke verzorgingsproducten

Onze verzorgingsproducten in het assortiment zijn 100% natuurlijk geproduceerd. Onze Crystal Fresh Deodorant spray en Crystal Fresh Deodorant zijn beide aluminium vrij. Ze zijn hypoallergeen, dus ideaal voor degene met een gevoelige huid.  Onze gezichtsmaskers met Q10 helpen bij verouderingsproblemen en onzuiverheden.

 

Onze professionele oorspuit maakt jouw verstopte oren weer schoon. Wattenstaafjes zijn gevaarlijk en ook niet bedoeld om je oren mee schoon te maken. Met onze professionele oorspuit reinig je je oren veilig van oorsmeer.

 

Massageapparaten

Naast de Chi machine, verkopen wij ook diverse andere massage-apparaten. Zo verkopen wij onder andere massagekussens, voetmassage apparaten en massageapparaten voor professioneel gebruik. Deze massageapparaten zijn niet bedoeld om klachten in het lichaam te verhelpen, maar om te ontspannen. Onze Chi machine is wel gemaakt om nek- en rugklachten te kunnen verhelpen.