Vergelijk alle Chi machines in ons assortiment

Vanaf 2001 zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van Chi machines. Over de jaren heen zijn er steeds meer modellen op de markt gekomen. Wij kiezen de modellen die wij in ons assortiment opnemen zorgvuldig uit. Al onze Chi machines zijn stil, robuust, comfortabel, sterk en eenvoudig van constructie. Zo zorgen wij ervoor dat je het beste waar krijgt voor je geld.

 

Vergelijking Chi Vitalizers

Chi Machines zijn een investering voor een optimale conditie van je lichaam. Het is belangrijk om je eerst goed te verdiepen in de verschillende soorten Chi machines. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen om de juiste beslissing te maken.  Wij hebben daarom alleen Chi Vitalizers opgenomen in ons assortiment. Chi Vitalizers staan in de top qua kwaliteit. Chi Vitalizers gaan zelden stuk, toch heb je standaard 2 jaar garantie bij het kopen van een Chi Machine bij Mani Vivendi. De garantie is ook nog eens uit te breiden tot 5 jaar.

 

In de tabel hieronder zie je een vergelijking van de verschillende Chi machines die wij in ons assortiment hebben. Wij willen je zo goed mogelijk helpen bij het maken van de beste keuze voor jou. Mocht je er nog niet uit zijn welke machine het best bij jou past? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Chi Machine kopen? Bekijk hier de Chi Vitalizer Basic, Deluxe, Magnetic Impulse, Draadloos en Breed. 

 

Chi machine proberen

Ben je nog niet helemaal uit welke Chi machine je wilt aanschaffen? Of wil je liever de Chi machine eerst uitproberen? Wij denken graag met je mee. Je kan altijd contact met ons opnemen om te informeren over de mogelijkheden.  

 

Onze keuze voor de Chi Vitalizer

Naast de Chi Vitalizer zijn er natuurlijk ook andere merken Chi Machines te koopt. Dit kunnen goedkopere merken zijn, maar ook duurdere merken. Wij hebben ervoor gekozen om alleen Chi Vitalizers te verkopen. Qua prijsniveau ligt deze in het midden, maar de kwaliteit is de beste. Hieronder lees je waarom wij voor de Chi Vitalizer hebben gekozen, en niet voor een Sun Ancon of andere goedkope replicaties.

 

Sun Ancon

De Sun Ancon was de eerste Chi machine op de markt. Dit merk staat bekend als de ‘originele’ Chi machine. Het daarom is de duurste Chi Machine die er is. De prijs voor een Sun Ancon is € 680,-. In dit geval is duurder niet altijd beter. Wij vinden het belangrijk dat je de snelheid van de Chi machine opbouwt. Bij de Sun Ancon is dit niet mogelijk, omdat er maar één snelheid op de Chi Machine zit. Daarnaast zijn de enkelsteunen breed en niet voorzien van een zachte voering. Je enkels liggen niet stevig in een kom, waardoor je voeten heen en weer gaan slaan.

 

Goedkope replicaties

Ook bij goedkopere replicaties zijn de Chi Machines maar voorzien van één snelheid, vaak 120 bewegingen per minuut. De machines zijn licht in gewicht, waardoor de Chi machine gaat ‘lopen’ tijdens het gebruik ervan. De goedkopere varianten zijn soms wel voorzien van zachte enkelsteunen, alleen zijn de kommen te breed. Ook dit heeft als gevolg dat je voeten tegen elkaar gaan slaan. En tot slot maken de goedkope versies van de Chi machine meer geluid. Dit komt doordat deze modellen voorzien zijn van een mechanische klok en er gebruik wordt gemaakt van glijlagers in plaats van rollagers.