0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Vergelijk alle Chi machines in ons assortiment

  Vanaf 2001 zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van Chi machines. Over de jaren heen zijn er steeds meer modellen op de markt gekomen. Wij kiezen de modellen die wij in ons assortiment opnemen zorgvuldig uit. Al onze Chi machines zijn stil, robuust, comfortabel, sterk en eenvoudig van constructie. Zo zorgen wij ervoor dat je het beste waar krijgt voor je geld.

  Waarom de Chi Machine bij Mani Vivendi kopen, en niet elders?

  Mani Vivendi is de enige partij in Nederland en België die alle modellen van de Chi Vitalizer rechtstreeks via de officiële importeur bij de fabriek in Taiwan kan inkopen. Alle andere partijen die de machines in Nederland en België aanbieden, importeren de machines via allerlei omwegen naar Nederland (ook wel parallel import genoemd).

  Mani Vivendi levert als enige de machines in de originele (Taiwanese) verpakking en met de volledige handleiding in alle talen. Zelf voegen we daar nog een Nederlandstalige gebruiksinstructie aan toe. Meerdere keren per jaar ontvangen wij leveringen rechtstreeks van de fabriek. Zo koopt u bij ons dus gegarandeerd een originele machine en zeker geen machine die ergens al jaren op de plank heeft gestaan!

  Vergelijken Chi Machines in ons assortiment

  In de tabel hieronder zie je een vergelijking van de verschillende Chi machines die wij in ons assortiment hebben. Wij willen je zo goed mogelijk helpen bij het maken van de beste keuze voor jou. Mocht je er nog niet uit zijn welke machine het best bij jou past? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

  Chi Machine kopen? Bekijk hier de Chi Vitalizer Basic, Deluxe,Magnetic Impulseen Breed of onze Chi Machine Vivendi.

  Vergelijking Functies Chi machine

  Snelheid

  De snelheid van alle Chi Machines gaan van 80 tot 160 bewegingen per minuut. Een beweging wordt gezien wanneer de machine van links naar rechts is bewogen. De snelheid is traploos instelbaar, je kan de machine bijvoorbeeld dus op 80, 81, 82 tot 160 bewegingen per minuut instellen.

  Display op afstandsbediening

  Elke Chi Machine is voorzien van een afstandsbediening. De Chi Vitalizer Draadloos heeft als enige een draadloze afstandsbediening. Op elke afstandsbediening, behalve die van de Chi Machine Vitalizer Basic, zit een display verwerkt. Op het display kan je aflezen hoeveel bewegingen de Chi machine per minuut maakt. Ook kan je de timer op de display aflezen.

  Automatische programma’s

  Naast de Chi Machine Vitalizer Basic en de Chi Machine Vivendi is elke Chi Machine voorzien van drie standaard programma’s. Je hebt een programma voor inslapen, ontspannen en zuurstof.

  Het programma inslapen bouwt de snelheid langzaam op en vervolgens weer af. Bij het programma ‘ontspannen’ bouwt de snelheid iets sneller op en ook weer sneller af. En bij het laatste programma, ‘zuurstof’, varieert de snelheid tussen 125 en 140 bewegingen per minuut.

  De programma’s duren allemaal 15 minuten en tijdens het programma kan je de timer en de snelheid aflezen van de display. Bij de Chi Machine Vitalizer Draadloos is het mogelijk om de tijd van de programma's in te stellen op 5, 10 of 15 minuten. 

  Trillingen in de enkels & infraroodlampen

  In het vergelijkingstabel van de Chi machine kan je zien dat de Magnetic Impulse onze meest uitgebreide Chi machine is. Het grootste verschil tussen de deze en de andere Chi machines, zit hem in de trillingen en het infrarood licht.

  De Chi Machine Magnetic Impulse heeft een extra functie. Deze functie wordt ook wel de ‘dual channel vibration’ genoemd. Bij deze functie voel je een extra vibratie vanuit de enkelhouders. Ook is de Chi machine voorzien van infraroodlampen in de enkelhouders. Wanneer je deze functies aanzet, zorgt het voor een nog betere doorbloeding in het lichaam. Het gevoel is warmer en intenser.

  Garantie

  Op elke Chi Vitalizer zit standaard 2 jaar garantie. De garantie is verlengbaar tot 5 jaar. Voor elk garantiejaar betaal je €10,- extra. Met uitzondering van onze private label Chi Machine, De Chi Machine Vivendi. Op de Chi Machine Vivendi zit 1 jaar garantie.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »