Yoga deken kopen

Yogadekens zijn meer dan alleen een deken

Een van de meest onderschatte hulpmiddelen voor yoga is de katoenen yogadeken. De deken wordt niet alleen gebruikt om je af te dekken en je warm te houden tijdens diepe ontspanning of meditatie, maar kan ook worden opgevouwen, opgerold voor opvulling, ondersteuning of om gewoon op te zitten. Als je de deken meerdere keren opvouwt, krijgt je een eenvoudig plat zitkussen dat je ook op een stoel of krukje kan leggen voor meer comfort.

Ons bio-katoen is een van de meest opmerkelijke, huidvriendelijke en gemaakt van volledig natuurlijke vezels: robuust, onderhoudsvriendelijk, anti-allergisch en antistatisch.

Een duurzame yogadeken kopen

Katoen is een hernieuwbare grondstof, onschadelijk voor het klimaat, biologisch afbreekbaar en, met de nodige zorg, zeer duurzaam. Omdat de materiaaleigenschappen ons overtuigen, bieden we alleen katoenen dekens van 100% katoen aan. Daarom mag een yogadeken niet ontbreken in uw yogatas. Onze yogatassen voor bijvoorbeeld de scheerwollen yogamatten zijn bewust zo groot ontworpen dat er een deken in mee kan worden gerold.

Deze katoenen yogadekens worden in Duitsland bij een van de laatste dekenfabrikanten vervaardigd en voldoen aan de hoogste eisen voor kwaliteit en afwerking. Deze kwaliteitsdekens zijn normaal alleen te koop bij de dure merken. Deze Dekenfabriek is GOTS gecertificeerd. We mogen dan ook deze mooie biologische katoenen dekens met het GOTS logo verkopen.

Een mooi Bio katoenen GOTS yogadeken koopt u veilig en vertrouwd bij Mani Vivendi.