Over ons

Mani Vivendi is in 1997 opgericht door Kees Kielen in Dronten (Flevoland). Aanvankelijk was het een sport- en ontspanningsmassagepraktijk. Later breidde hij deze uit met Reiki, Therapeutic Touch, Stoelmassage, Healing en Reading.

In 2001 kwam er een bescheiden internetwinkel bij, omdat klanten vroegen naar de gebruikte produkten, met name naar de Chi-Vitalizer en de kombuchadrank.

Omdat steeds meer mensen onze internetwinkel wisten te vinden werd het noodzakelijk dat echtgenoot Anne van Rooijen vanaf 2005 een belangrijkere rol bij Mani Vivendi ging vervullen. In 2006 heeft Anne het roer overgenomen en assisteert Kees haar nog daar waar hij kan. Kees heeft sinds 2001 fulltime gewerkt als ontwikkelaar van duurzame energiesystemen. Hierbij werden vele duizenden huizen en bedrijven van duurzame verwarming voorzien. Kees was een van de eersten in Nederland die al in 2009 in een 100% elektrische auto reed.

wij

Samen zorgen we ervoor dat de winkel aan uw verwachtingen blijft voldoen.

 

Mani Vivendi gezondheidsproducten: net dat beetje extra.

Onze wereld is vaak druk, lawaaiïerig en vervuild, met veel externe prikkels die op ons af komen. Gelukkig is het menselijk lichaam bijzonder veerkrachtig: goede voeding, voldoende beweging en ontspanning houden ons gezond en gelukkig. Maar soms zoek je net dat beetje extra om de zelfgenezende kracht van het lichaam te versterken. Mani Vivendi heeft ruim 15 jaar ervaring met effectieve, duurzame producten die de gezondheid in het algemeen bevorderen en klachten helpen voorkomen. Met trots presenteren wij dan ook op deze site ons bijzondere assortiment. Wij bieden op alle producten persoonlijke service en garantie. Wij willen dat u voor 100% tevreden bent met het naar u toegestuurde product. Pas dan zijn wij ook tevreden.

 

Onze producten: 

Wij kiezen onze producten met liefde en zorg. Kwaliteit, werkzaamheid en duurzaamheid staan voorop en daarnaast maken wij ons hard voor milieubescherming en uitsluiting van kinderarbeid. Als van onze producten ook een biologisch variant verkrijgbaar is zullen we die met voorrang voeren. Wij zijn er dan ook trots op dat bijna alle eetbare producten een biologisch keurmerk hebben. 

Wij verkopen uitsluitend producten waar wij voor 100% achter kunnen staan. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Omdat we maar met zijn tweeën zijn is de betrokkenheid bij onze klanten groot. We streven ernaar u ten allen tijde van dienst te zijn en geven service daar waar we kunnen.

 

Milieu

Wij dragen zorg voor de aarde waarop wij met zijn allen leven en zullen met onze bedrijfsvoering het milieu zo veel mogelijk ontzien. Omdat hergebruik van materialen beter is dan het te recyclen, maken wij maximaal gebruik van gebruikte verpakkingsmaterialen. Het kan daarom voorkomen dan onze verpakkingen er wat minder professioneel uitzien. Verpakkingsdozen worden soms wel vier keer gebruikt. Ook kopen wij zoveel mogelijk gebruikte verpakkingsmaterialen in. Door ons hergebruik treft u soms ook plastic opvulmateriaal aan in onze dozen, want ook hergebruik van plastic is beter dan het weg te gooien.
Tenslotte wekken wij zelf energie op uit zonnepanelen en worden de pakjes indien de omvang dat toelaat per fiets naar het postagentschap gebracht.  

 

 
Mani Vivendi
De Volte 24
8252GB Dronten
tel:085-1040291
bgg: 06 21826492 
Kvk Lelystad, nr:  39065949
E-mail:[email protected]
BTWnr: NL001310875B17