0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over ons

  Mani Vivendi is in 1997 opgericht door Kees Kielen. Aanvankelijk was het een sport- en ontspanningsmassagepraktijk. Later breidde hij deze uit met Reiki, Therapeutic Touch, Stoelmassage, Healing en Reading. In 2001 kwam er een bescheiden internetwinkel (webshop) bij, omdat klanten vroegen naar de gebruikte producten, met name naar de Chi-Vitalizer massageapparaten en de Kombuchadrank.

  Door de jaren heen is het assortiment telkens verder uitgebreid en geprofessionaliseerd. In 2020 heeft Kees Kielen besloten dat het tijd werd voor zijn welverdiende pensioen en werd er zodoende gezocht naar een opvolger. Ook omdat de webshop inmiddels toe was aan een volgende stap om de, steeds groter wordende groep, klanten goed te kunnen blijven bedienen.

  Met ingang van 2021 is de webshop overgenomen door Kees (toevallig!) Hoksbergen en zijn collega's. Wij richten ons al jaren op het bedenken en leveren van gezonde producten en geschenken. Zo leveren wij onder andere gezonde kerstpakketten onder de naam FITBOX. De producten en de doelgroep van Mani Vivendi sluiten hier mooi op aan.

  Kees Kielen blijft op de achtergrond nog wel betrokken bij de webshop. Op zijn kennis en ervaring kunnen we nog steeds een beroep doen. Luuk Weijman en Kees Hoksbergen staan u graag te woord en helpen u waar nodig met het bestellen of gebruiken van producten.

  De producten van Mani Vivendi zijn uniek en dragen bij aan Health & Happiness van onze (online) klanten. We zijn hét adres voor het bestellen van Kombucha en Kefir producten. Leveren prachtige schapenwollen Yogamatten en onze Chi Massage machines zijn erg in trek bij jong en oud. Neem eens een kijkje op onze website voor producten waar u wellicht nog nooit van gehoord hebt, er zal een wereld voor u open gaan!

   

  Luuk WeijmanLuuk Weijman


  Mani Vivendi gezondheidsproducten: Net dat beetje extra!

  Onze wereld is vaak druk, lawaaierig en vervuild, met veel externe prikkels die op ons af komen. Gelukkig is het menselijk lichaam bijzonder veerkrachtig: goede voeding, voldoende beweging en ontspanning houden ons gezond en gelukkig. Maar soms zoek je net dat beetje extra om de zelf genezende kracht van het lichaam te versterken. Mani Vivendi heeft bijna 25 jaar ervaring met effectieve, duurzame producten die de gezondheid in het algemeen bevorderen en klachten helpen voorkomen. Met trots presenteren wij dan ook op deze site ons bijzondere assortiment. Wij bieden op alle producten persoonlijke service en garantie. Wij willen dat u voor 100% tevreden bent met het naar u toegestuurde product. Pas dan zijn wij ook tevreden.

   

  Onze producten

  Wij kiezen onze producten met liefde en zorg. Kwaliteit, werkzaamheid en duurzaamheid staan voorop en daarnaast maken wij ons hard voor milieubescherming en uitsluiting van kinderarbeid. Als van onze producten ook een biologische variant verkrijgbaar is zullen we die met voorrang voeren. Wij zijn er dan ook trots op dat bijna alle eetbare producten een biologisch keurmerk hebben. 

  Wij verkopen uitsluitend producten waar wij voor 100% achter kunnen staan. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Omdat we een kleine organisatie zijn is de betrokkenheid bij onze klanten groot. We streven ernaar u ten allen tijde van dienst te zijn en geven service daar waar we kunnen.

   

  Milieu

  Wij dragen zorg voor de aarde waarop wij met zijn allen leven en zullen met onze bedrijfsvoering het milieu zo veel mogelijk ontzien. Omdat hergebruik van materialen beter is dan het te recyclen, maken wij maximaal gebruik van gebruikte verpakkingsmaterialen. Het kan daarom voorkomen dan onze verpakkingen er wat minder professioneel uitzien. Verpakkingsdozen worden soms wel vier keer gebruikt. Ook kopen wij zoveel mogelijk gebruikte verpakkingsmaterialen in. Door ons hergebruik treft u soms ook plastic opvulmateriaal aan in onze dozen, want ook hergebruik van plastic is beter dan het weg te gooien.
  Tenslotte wekken wij zelf energie op uit zonnepanelen en worden de pakjes indien de omvang dat toelaat per fiets naar het postagentschap gebracht.  

  Kees HoksbergenKees Hoksbergen

   

  Contactgegevens

  Mani Vivendi B.V.
  Francis Baconstraat 5H
  6718 XA EDE
  tel: 085-1040291
  KvK nr: 81012659
  E-mail: [email protected]
  BTWnr: NL861888613B01
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »