0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Algemene informatie detox pads

   

  Een innovatieve manier van ontgiften uit de natuur. Nu voor iedereen, elk lichaam!

  brug in tuinDetox pads is een wonderlijk nieuw product dat het lichaam ontgift. Het absorbeert gifstoffen, verlicht pijn, ondersteunt een betere bloeddoorstroming, vermindert zwellingen en bevordert een goede slaap. U kunt de detox pads per 10 stuks bestellen voor een vijfdaagse kuur. Afhankelijk van uw situatie doet u één of meerdere kuren met een tussentijd van ongeveer 5 dagen. Plak dit voor het naar bed gaan onder je voeten. Laat het de hele nacht zitten. 's Morgens zie je het resultaat. Mocht de pleister na gebruik niet vervuild zijn, mag je hem nogmaals gebruiken. Als de pad niet zozeer verkleurt, maar verhardt, dan wijst dit op uitstoot van ureumzuur.

   

  Hoe aanbrengen?

  detox pads onderde voet plakken

  1. Leg de pleister met de afdekfolie naar boven op tafel en houdt de pleister met het kleinste gedeelte van de afdekfolie op de tafel gedrukt.(1)
  2. Trek het grootste gedeelte van de afdekfolie van de pleister af.(1)
  3. Haal het zakje met ingredienten uit het cellofaan.(2)
  4. Plak het zakje met ingredienten met de glanzende kant in het midden van de pleister, zodat aan alle klanten van het zakje ingredienten evenveel pleister overblijft.(3)
  5. Plak de pleister onder de voet in de voetholte.(4)
  6. Verwijder de strip afdekfolie van de pleister.(4)
  7. Duw de gehele pleister goed aan tegen de huid.(4)
  8. De detoxpads is gereed voor de nacht.(5)
  9. Resultaat in de ochtend. (6)

  terug naar de detox pads

  Uitwerkingen van de detox pads.

  Het primaire effect van de detox pads is de ontgifting. Wanneer de gifstoffen uit het lichaam verwijderd zijn, voelt men een verbetering van de bloedsomloop, een vermindering van de spier- en gewrichtspijnen, maar ook een verbetering van de slaap. Vier uur na het aanbrengen van de detox pads stroomt het bloed naar de voorheen koude voeten en de temperatuur van de voeten zal meteen toenemen. De rode gedeelten van het scanbeeld wijzen op de toename van de temperatuur dankzij het gebruik van de detox pad.

   

  Toxische feiten.

  mooie tutoiaboom

  Vele mensen zien over het hoofd dat een lichaam overladen met toxines een reeks symptomen zal vertonen. Hiertoe behoren constipatie, een opgezwollen maag, moeilijke vertering, gasvorming, vermoeidheid, toename van het gewicht, overdreven slijmen, zwak concentratievermogen, hoofdpijn, gevoelige huid, geheugenstoornis, depressie, lichaamsgeur en kortademigheid. Ons lichaam weet niet hoe de toxines in de bloedstroom te verwerken. Het weet niet hoe ze af te scheiden zodat ze zich opstapelen tot schadelijke hoeveelheden of omgezet worden tot stoffen die in wisselwerking treden met het metabolisme. Het lymfvocht is het “afvalstoffen wegwerp systeem” van het lichaam. Het werkt als een intern verdedigingssysteem. Het lymfvatensysteem ontdoet het lichaam van gifstoffen ,bacteriën, celafval, oedemen en proteïnen. Zonder dit vitaal systeem zouden we binnen de vierentwintig uur doodgaan. Het lymfvatensysteem speelt een vitale rol in het lichaam door zijn regulerend effect op het immun systeem. De DetoxPads onttrekken de gifstoffen aan het lymfvocht en helpt het lichaam zich te ontdoen van de afvalstoffen, brengt voedende bestanddelen over naar de cellen en verbetert metabolische efficientie waardoor minder vocht wordt vastgehouden. Hij heeft eveneens een kalmerend effect op het zenuwstelsel en het helpt bij het verminderen van stress en spanning. Het veelvuldig gebruik van DetoxPads blijkt eveneens een goede invloed op de huid te hebben.

   

  Goed gekeurd.

  fda logofda goedgekeurdDe detoxpads zijn goedgekeurd door het gezaghebbende Amerikaanse keuringsinstituut FDA (U.S. Food en Drug Administration)Dit amerikaanse overheidsinstituut houdt in de VS toezicht op kwaliteit van voedsel en medicijnen. Let op. Detox pads gebruik je in een kuur van 5 dagen op iedere voet één. Afhankelijk van de hoeveelheid af te voeren gifstoffen zal de kuur misschien enkele keren herhaald moeten worden met tussen posen van ongeveer 5 dagen. U kunt er vier bestellen om ze uit te proberen. U kunt dan zien dat ze vies worden. U zult dan natuurlijk nog geen verbeteringen voelen na slechts één nacht gebruik.

  terug naar de detox pads

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »