Detox Spa Voetenbad en accessoires

Wil je een detox voetenbad kopen? Je bent op het juist adres. De beste kwaliteit en service voor een kleine prijs.


detox voetenbadDe Detox Voetenbad van BioEnergiser is een revolutionaire behandeling om je lichaam te ontgiften via voeten en je lichaam opnieuw te balanceren. Het geeft je een sterk gevoel van vitaliteit en vernieuwde energie. Zo’n detox voetenbad is heerlijk na een vermoeide dag en is de start van je natuurlijke ontgiftingsproces.
Gebruiksaanwijzing BioEnergiser

In slechts 30 minuten kan je ontslakken en je weer fit en vitaal voelen. Deze behandeling is fantastisch voor mensen met vermoeidheidsverschijnselen, huid- en geurproblemen. Verder help het je algehele gezondheid te verbeteren, je lichaam te herbalanceren, je immuunsysteem te versterken en je vitaliteit te verhogen. Een heerlijke behandeling voor je lichaam met de detox voetenbad.

keurmerkDe BioEnergiser detox voetenbad is medisch goedgekeurd door de European Medical Device Directive onder nummer 93/42EEC. 

 

 

BioEnergiser D-tox Spa Classic detox voetenbad kopen voor thuis gebruik

water dat steeds donkerder wordt

Ontdek hoe je door te ontgiften je weer fit, vitaal en gezond kunt voelen.

De BioEnergiser is een medisch gekeurd apparaat, eenvoudig in gebruik en het doet wat het belooft. De detox voetenbad geeft je meer energie. Doordat het de cel helpt om beter voedingsstoffen op te nemen, wordt je cel daardoor sterker en scheidt het ook afvalstoffen uit. Een regelmatige behandeling met de BioEnergiser detox voetenbad zorgt ervoor dat de opgehoopte gifstoffen in je lichaam worden uitgescheiden. Hierdoor wordt het immuunsysteem sterker en je algehele gezondheidstoestand verbetert zodat je weer fit en vitaal voelt.