Kenrico Detox Pads Quick - voor specifieke klachten

€16,95
Artikelnummer: quick pads
Beschikbaarheid: Voldoende met onderstaande levertijd.
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
  • Koop 2 voor €15,95 per stuk en bespaar 6%
  • Koop 4 voor €14,95 per stuk en bespaar 12%

 

Detoxen met Kenrico Quick pads

Een kuur bestaat uit 10 detoxpleisters. Dit is voor vijf nachten.
 Let op: dit is geen geneesmiddel.

Indicaties:

Leverfunctiestoornissen
Herstellende van alcoholisme
Leverontsteking
Psoriasis
Galstenen
 
U koopt 10 voeten pleisters waarmee u 5 dagen kunt detoxen. 

De Kenrico Quick pads kunnen regelmatig gebruikt worden ook door mensen zonder een leverprobleem. Mensen die regelmatig de Kenrico Quick pads gebruiken hebben een verminderde kans op leverontstekingenen andre leverproblemen. De belangrijkste ingrediënten in de Quick pads zijn Cayenne , Toermalijn en Mariadistel. Mariadistel beschermt de lever en helpt de lever met de aanmaak van nieuwe gezonde cellen en om beschadigde cellen te vervangen.

 

De effecten van Mariadistel op je lever

Silymarine zit in de zwarte zaden van de Mariadistel en is de meest belangrijke stof. Silymarine is in staat om allerlei gifstoffen te neutraliseren. Gifstoffen die de lever aan kunnen tasten. Denk hierbij maar eens aan medicijnen, drugs en alcohol. Maar ook het gif uit de groene knol-amoliet wordt door de Silymarine geneutraliseerd. Daarnaast worden ook de gifstoffen die we binnenkrijgen uit ons milieu, uitlaatgassen e.d. aangepakt.

 

Silymarine: een positieve werking op je lever:

1) Silymarine is in staat om de externe laag van de levercellen te wijzigen, zodat eventueel aanwezige giftige stoffen de levercellen niet meer binnen kunnen dringen.
2) Silymarine zal de eiwitsynthese optimaliseren en de productie van RNA bevorderen, waardoor er meer nieuwe levercellen aangemaakt worden. Hierdoor wordt het regenererend vermogen (zelf herstellend vermogen) van de lever verhoogd.
Ingrediënten gram aandeel in %
Totaal 4,00 100%
Hout azijn
Bamboo azijn
Loquat Leaf&Dokudami
Dextrin
1,00
0,50
0,60
1,00
25%
12,5%
15%
25%
Tourmaline
Mariadistel
Cayenne peper
0,30
0,40
0,20
7,5%
10%
5%

 

Waarom voetpleisters van Kenrico

Kenrico is het Japanse bedrijf dat de voetpleisters heeft uitgevonden. Ze hebben heel veel klinisch onderzoek gedaan naar de werking van de verschillende stoffen in de pleisters. Hierdoor is de pleister duurder dan de concurenten, maar het is wel de enige pleister die echt werkt. Bezoek gerust de website van Kenrico en overtuig je zelf van de werking. Er wordt uitleg gegeven over de stof die ze zelf hebben samengesteld namelijk "Activated Sporopollenin". Ook kunt u lezen over alle onderzoeken die hebben gedaan en de vele certificaten die ze hebben behaald.

 

Alle producten die kenrico gebruikt zijn van biologische oorsprong!

 

We verkopen meer dan 10 verschillende soorten detox pleisters voor verschillende doelen. 

Kijk hier om uit te zoeken welke kenrico detox pleisters je gaat gebruiken om te detoxen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen