

- Alle producten zijn door ons getest en geprobeerd
- Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
- Gratis verzending vanaf € 75
- Al meer dan 25 jaar liefde voor de gezondheid van de medemens
Kombucha, groentes inmaken, kim-chi, kefir, je eigen bier brouwen: fermenteren is erg populair en supergezond! Dit mooie en completer handboek geeft alle basisinformatie die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Het boek is perfect voor beginners, maar ook voor degene die al wat meer ervaring hebben met fermenteren. In het boek worden namelijk verschillende soorten fermentatie technieken besproken. Van recepten voor zuurdesembrood tot het maken van je eigen yoghurt.
Je hoeft dit boek niet van kaft tot kaft te lezen. Het is bedoeld om ontdekkingen te doen. De meeste recepten eisen niet meer dan wat simpele ingrediënten en enig geduld, maar soms moet je een ingrediënt zelf maken. De naam daarvan staat dan vet in de ingrediëntenlijst, zodat je weet dat het elders in dit boek te vinden is.
In het boek wordt ook de fermentatie techniek voor kombucha en kefir behandeld. Wil je gelijk aan de slag gaan met het maken van je eigen kombucha of kefir? Koop gelijk één van onze kombucha startpakketten of één van onze kefir startpakketten. Deze pakketten bevatten alle ingrediënten en benodigdheden om dezelfde dag nog te kunnen beginnen.
Bladzijdes: 224
Schrijver: Adam Elabd
Hoofdstuk 1: Om te beginnen
Hoofstuk 2: Groente en fruit
Hoofdstuk 3: Condimenten
Hoofdstuk 4: Zuivel
Hoofdstuk 5: Peulvruchten en granen
Hoofdstuk 6: Brood
Hoofstuk 7: Dranken
Hoofdstuk 8: Alcohol
Hoofdstuk 9: Azijn