Glazen kombucha of kefir beugelfles - 500 ml

€2,99
Artikelnummer: Beugel500
Levertijd: Voor 16:00 uur besteld, morgen geleverd
  • Koop 4 voor €2,69 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 8 voor €2,39 per stuk en bespaar 20%


Glazen beugelfles voor kombucha of kefir van 500 ml.

Deze glazen beugelfles is perfect om zelfgemaakte kombucha of kefir in te bewaren.
De zelfgemaakte komboecha of kefir kunt u makkelijk aftappen of schenken in de glazen beugelflessen en uw drank op deze manier makkelijk en luchtdicht bewaren in de koelkast.

Om af te tappen verkopen wij diverse glazen potten met (RVS) aftapkraan. Mocht u een pot zonder aftapkraan hebben, de 2,5 liter pot, dan verkopen wij handige trechters met zeef om de flessen te vullen.

 

Hoeveel glazen kombucha- of kefirflessen heb ik nodig?

Iedereen bereidt een andere hoeveelheid kombucha of kefir.

De starterspakketten die wij verkopen zijn veelal samengesteld voor het maken van 2 liter drank. Om deze hoeveelheid te bewaren en de kwaliteit van uw brouwsel te waarborgen, heeft u 4 glazen beugelflessen nodig. 
Ook verkopen wij pakketten om 4 liter drank te maken. Om deze hoeveelheid in een keer af te tappen en te bewaren heeft u 8 glazen flessen nodig.
 
Wij zijn dan ook blij u deze "glazen komboecha of kefirflessen" tegen een normale stuksprijs te kunnen aanbieden en bieden u daarnaast de mogelijkheid om met een aantrekkelijke korting ineens 4 of zelfs 8 flessen aan te schaffen. Zo weet u zeker dat uw hele productie kombucha of Waterkefir langer goed blijft!
 
Afmetingen:
 
Hoogte 28 cm
Breedte 7 cm
 
Een glazen kombucha- of kefirfles koop je veilig en vertrouwd bij Mani Vivendi!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen