yogamat kurk en kurk rubber

€69,95
Artikelnummer: K843
Beschikbaarheid: Voldoende met onderstaande levertijd
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Kurk Yogamat.

Deze kurk yogamat is gemaakt van hoge kwaliteit en voedselveilige kurk en heeft een natuur kleur. Deze natuurlijke kurk yogamat een voelbaar zeer aantrekkelijke en goede anti-slip basis voor de meeste yoga- en pilates oefeningen.

Afmetingen: 65 x 183 cm
Dikte: ca. 4 mm
Gewicht: ca. 2,0 kg

 

Kurk rubber yogamat.

Deze yogamat is gemaakt van gerecycled rubber-kurkmengsel en  heeft een zwart/natuurlijke kleur. Deze kurkrecyclingrubbermix voelt heerlijk aan. Het is een perfecte anti-slip basis voor de meeste yoga- en pilatesoefeningen. 

Afmetingen: 65 x 183 cm
Dikte: ca. 5 mm
Gewicht: ca. 2,3 kg

 

Kurk?

Door de natuurlijke eigenschappen van kurk is het materiaal licht, hypoallergeen, recyclebaar, vuil- en waterafstotend. De bodem van deze yogamatten is gemaakt van EPDM, een synthetisch en reukloos rubber. Beide zijden zijn verlijmd met een veganistische en food-grade lijm zoals gebruikt voor medische apparatuur en kurk speelgoed. De ervaring leert dat de grip van het oppervlak van kurkmatten toeneemt met vocht (zweet).kurkmatten 

 

Duurzaam.

De kurk van beide matten is afkomstig van duurzame teelt (FSC-gecertificeerd) in Portugal, wordt in Duitsland vermalen en verwerkt in een bedrijf voor orthopedische benodigdheden en kinderspeelgoed met een voedselveilige lijm. De verwerkte materialen worden getest op schadelijke stoffen en voldoen aan de REACH-criteria.

 

Onderhoud.

Instructies: Veeg de yogamatten alleen af met een vochtige doek. Gebruik voor hardnekkige vlekken een milde zeepoplossing. De producten zijn niet geschikt voor wasmachines!
Tip uit de praktijk: sommige yogi's gebruiken een watersproeier zoals een kleine bloemenspuit of een pompverstuiver om de grip te vergroten voordat ze gaan oefenen.

Een kurk yogamat koop je veilig en vertrouwd bij Mani Vivendi.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen