Plak thermometer

€2,50
Artikelnummer: PT
Levertijd: Voor 16:00 uur besteld, morgen geleverd

Plak thermometer meet de kombucha temperatuur.

 
Kombucha rijpt het beste tussen de 22°C en 28°C. Als u niet zeker bent of uw kombucha de juiste temperatuur heeft dan is deze plak thermometer iets voor u. U plakt de thermometer net zo eenvoudig als een sticker op de pot. De plak thermometer bevat een thermochromisch materiaal dat van kleur veranderd bij een bepaalde temperatuur. De temperatuur waarbij de kleurverandering plaatsvindt kan veranderd worden door meer additieven toe te voegen. Zo is de temperatuur eenvoudig af te lezen door kleurverandering van de gemeten temperatuur. Deze thermometer gebruikt dus geen energie en heeft dus geen batterij. Hij blijft eindeloos lang werken. Kijk wel uit met afwassen van de pot. De plak thermometer geeft de temperatuur aan tussen de 18°C en 34°C.
 

De kleuren van de plak thermometer.

De achtergrond is zwart.
De gemeten temperatuur wordt in groen weergegeven.
Ziet u een blauwe kleur dan is de temperatuur net boven de aangegeven waarde. Een oranje/bruine kleur geeft aan dat de temperatuur net onder de weergave zit. Veelal zijn de blauwe en oranje bruine kleur gelijktijdige te zien.
Als 26°C blauw is en 27°C oranje/bruin dan zit de temperatuur tussen de 26°C en 27°C.
 

De thermometer gratis ontvangen?

Als u een kombucha verwarmingsplaatje koopt is het in de gaten houden van de temperatuur extra belangrijk. U krijgt daarom de thermometer cadeau bij de aankoop van een verwarmingsplaatje. U kunt goed in de gaten houden of de kombucha zich binnen de ideale temperatuur grenzen blijft.  
 
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen