BIO Waterkefir voordeel abonnement 8 liter

€39,60 €33,75
Artikelnummer: kefir abo
Levertijd: Voor 16:00 uur besteld, morgen geleverd

Biologisch waterkefir abonnement

 

Bent u van plan om onze biologische waterkefirdrank regelmatig te gaan gebruiken? Misschien is een abonnement een goede en voordelige oplossing voor u.

  1. Wij leveren u iedere maand met € 5,85 korting een doos met 8 flessen waterkefirdrank, goed voor ¼ liter waterkefirdrank per dag.
  2. Per keer opzegbaar.
  3. Wij leveren pas na uw betaling, dus nooit toestanden met wanbetaling of incassobureaus.

 

Hoe werkt een waterkefir abonnement:

  1. U bestelt op de gebruikelijke wijze één abonnement waterkefir.
  2. De bestelling verloopt verder zoals altijd. U krijgt direct (na betaling) 8 flessen biologische waterkefirdrank geleverd.
  3. Na een maand (of de periode die u kiest) krijgt u automatisch een digitale acceptgiro. Dat is een mail met een directe link naar een betaalmethode naar keuze. Natuurlijk staat er in de mail vermeld dat het om uw waterkefir drank abonnement gaat.
  4. Nadat u betaald heeft sturen wij u een nieuwe doos met 8 flessen goed voor ¼ liter waterkefir per dag gedurende een volgende maand.
  5. U kunt ieder willekeurig moment per mail opzeggen. Abonnementen komen de laatste tijd slecht in het nieuws. Omdat wij pas leveren na betaling kan er nooit sprake zijn van wanbetalen. Wij werken niet samen met incassobureaus.

 

De hoogste kwaliteit waterkefir.

De waterkefir van Manivivendi is een levende dranken op basis van de zogenaamde bacteriën, fermenten en gisten, die ervoor zorgt dat het eindproduct, de waterkefir, boordevol levende micro-organismen en actieve enzymen zit.

Al onze ingrediënten worden zo rauw mogelijk verwerkt, meestal door middel van koude extractie. Het aanwezige koolzuur is een natuurlijk bijproduct van het fermentatieproces, er wordt dus geen kunstmatig koolzuur toegevoegd. Al onze waterkefirdranken zijn bij het afvullen 100% suikervrij.

De ingrediënten die we gebruiken zijn afkomstig uit gecertificeerde biologische landbouw en waar mogelijk zijn ze  ook Demeter-gecertificeerd, dat wil zeggen: gemaakt met ingrediënten afkomstig uit de biodynamische landbouw. Tenslotte zijn de ingrediënten waar mogelijk via fairtrade ingekocht.

Dankzij de intensieve samenwerking met de wereldvermaarde afdeling microbiologie van de Universiteit Gent, heeft onze waterkefir een ongeëvenaarde kwaliteit. Het afvullen gebeurt -volledig binnen de filosofie van het bedrijf- met de hand door mensen uit een sociale werkvoorziening.


 
Koop veilig en vertouwd biologische waterkefir bij Mani Vivendi.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen