0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Body Candles - De 7 hoofdchakra's

  €28,99 Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  Wij bieden deze Chakra kaarsen aan die afgestemd zijn op de zeven hoofdchakra's. Deze zijn belangrijk in het menselijk lichaam volgens de Oosterse medische wetenschap.... Toon meer
  • Alle producten zijn door ons getest en geprobeerd
  • Voor 16:00 besteld, zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 75

  Productomschrijving

  Lichaamskaarsen spectrale kleuren

  De lichaam chakra-kaarsen die we aanbieden hebben speciale aandacht voor de zeven hoofd chakra-punten. Chakrapunten zijn punten in het menselijke energetische systeem waar het lichaam energie kan krijgen en doorgeven, en hier kan de de energiestroom worden beïnvloed en geharmoniseerd. De hoofdchakra's hebben verschillende bijzondere mineralen, voedingsmiddelen, kleuren, smaken effecten en taken. De chakrakaarsen geven je de mogelijkheid om even helemaal te ontspannen en je af te sluiten van het drukke dagelijkse leven. 

  Chakra-punten:

  Kruinchakra - Violet

  Dit chakrapunt bevindt zich aan de bovenkant van het hoofd en is verantwoordelijk voor de geest. Verbonden met de bovenkant van het ruggenmerg, hersenen en pijnappelklier. Deze kaarsen gemaakt met pure natuurlijke lavendelolie.

  Derde oog chakra - Indigo

  Het derde oog bevindt zich tussen de wenkbrauwen, maar volgens andere theorieën midden in het voorhoofd. Het derde oog is verantwoordelijk voor de intuïtie/kennis en wordt gekoppeld aan de hersenen, zenuwen, ogen en de hypofyse. Een hypofyse is een klier die zich bevindt aan de onderzijde van de hersenen. Deze kaarsen zijn doordrenkt met pure natuurlijke essentiële olie van de salie plant.

  Keelchakra - Hemelblauw

  De keelchakra bevindt zich natuurlijk bij de keel, deze is belangrijk voor de communicatie, expressie, creativiteit en staat in verbinding met de longen, keel, mond, nek, schildklier, schouders en gehoor. De kaarsen zijn met pure etherische olie van eucalyptus gemaakt.

  Hartchakra - Groen

  In het midden van de borstkas bevindt zich de hartchakra, deze kan toegekend worden aan de liefde genezing en mededogen. Het wordt geassocieerd met het hart en de thymus. De thymus is een orgaan in de borstkas dat blak achter het borstbeen en bij het hart.

  Solar Plexus chakra - Geel

  De Zonnevlecht chakra is verantwoordelijk voor vertrouwen, kracht en wijsheid. Deze bevind zicht boven de navel. De chakra staat in verbinding met het spijsverteringsstelsel, de alvleesklier en de lever. De pure natuurlijke kamille essentiële olie is verwerkt in de kaarsen.

  Sacraal chakra

  De Sacrale chakra bevindt zich onder de navel en versterkt de creativiteit en intimiteit. De chakra wordt ook wel geassocieerd met de voortplantingsorganen, milt, blaas en seksualiteit. De kaarsen zijn met natuurlijke etherische olie van sinaasappel doordrenkt. 

  Basis/wortelchakra - Rood

  De Wortelchakra is geworteld aan de basis van de wervelkolom en is verantwoordelijk voor elementaire overlevingsbehoeften, kracht, vertrouwen en geaard voelen. De Wortelchakra wordt in verband gebracht met de nieten, wervelkolom, benen, voeten, heupen en bijnieren. De kaarsen zijn gemaakt met pure natuurlijke geranium etherische olie.


  Belangrijke informatie over het gebruik van chakra kaarsen
  Een chakrakaarsbehandeling wordt geheel op eigen risico en verantwoordelijkheid uitgevoerd. Chakrakaarsbehandelingen zijn een aanvullende therapie en geen vervanging voor professioneel medische behandeling. Alle informatie over de toepassing en de gevolgen van chakrakaarsen zijn gebaseerd op de ervaringen van therapeuten en ontvangers.
  1. Onze informatie kunt u niet als een medisch advies beschouwen.
  2. Als u twijfelt over uw gezondheid raadpleeg dan uw arts, therapeut of apotheker.
  3. Om brand te voorkomen houd de algemene regels voor brandveiligheid in acht.
  4. Niet uzelf met chakra kaarsen behandelen!
  5. De chakra kaars niet beneden de markeringslijn gebruiken!

   

  Contra indicaties

  In de volgende uitzonderlijke gevallen wordt het gebruik van chakra kaarsen niet aanbevolen:

  1. Als de ontvanger niet kan blijven liggen of de behandeling niet kan ontvangen als gevolg van hoesten of niezen.
  2. Aan kinderen onder de 3 jaar in het geval van allergie voor de ingrediënten.
  3. Als de patiënt zich onwel voelt tijdens de behandeling.
  4. In het geval van angst voor open vuur.
  5. Op roodheid of erythema
  6. Op wonden en op spataderen.
  7. Op de slijmvliezen en gevoelige lichaamsdelen (ogen, geslachtsdelen)

   

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Schrijf je eigen review
  Body Candles - De 7 hoofdchakra's
  € 28,99
  Body Candles - De 7 hoofdchakra's
  Lichaamskaarsen
  Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  Toevoegen aan winkelwagen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »