Chi vitalizer deluxe

€329,00
Artikelnummer: CY-106A
Levertijd: Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

De chi machine of Chi vitalizer kopen tegen tal van kwalen.

                Gratis verzenden.

De chi vitalizer of ook wel chi machine gooit je spieren los door via de enkels de gehele ruggengraat in een golfbeweging te brengen. Wanneer we helemaal ontspannen zijn, gaat deze beweging door tot naar het hoofd. De machine beweegt de enkels in een snelle tempo heen en weer, waardoor het heel lichaam in beweging wordt gebracht. De chi vitalizer gooit de verkrampte spieren los en het stimuleert de doorbloeding zodat de opgeslagen gifstoffen afgevoerd kunnen worden. De aangesloten timer zorgt ervoor dat de machine automatisch na 5, 10 of 15 minuten stopt. Tussentijds kan de machine natuurlijk ook uitgeschakeld worden.

 

Wat is specifiek aan dit type?

De chi vitalizer de luxe heeft een timer die op 5, 10 of 15 minuten gezet kan worden.
De chi vitalizer de luxe heeft naast de handmatige traploze instelling van het toerental drie programma's die het toerental varieren: inslapen; ontspannen en activeren.

 

Chi vitalizer huren.

Een chi vitalizer kopen of een chi vitalizer huren is bij mani Vivendi eigenlijk het zelfde. U mag de machine namelijk altijd terug sturen.  U krijgt dan uw aankoop bedrag terug minus €40,- per maand dat u de machine in uw bezit heeft gehad.

 

Waarom maakt de chi vitalizer of chi machine deze beweging?

Massagetherapeuten gebruiken deze technieken, het schudden van de enkels, al jaren om hun klanten los te krijgen of op te warmen. Bij sporters wordt dit vaker toegepast. Nu neemt de Chi vitalizer dit over. Het is gebleken dat deze beweging de wervelkolom (en dus de rest van het lichaam ook) de gewenste optimale conditie geeft. De wervelkolom is de centrale as van het lichaam.

 

Wat zijn de effecten van gebruik van de Chi vitalizer?

 • spieren
 • skelet
 • adem
 • lymfesysteem
 • bloeddruk
 • hersenen
 • organen
 • spijsvertering
 • gemoedstoestand
 • gewicht

 

U gaat de chi machine of Chi vitalizer "niet" kopen in de volgende gevallen:

 1. Tijdens de zwangerschap of wanneer je bezig bent zwanger te worden
 2. Bij hartkwalen zoals bv het dragen van een pacemaker
 3. Bij psychische problemen.

Alle zekerheden

De chi vitalizer ook wel chimachine genoemd kunt u altijd terug sturen. Hoe lang of hoe vaak u hem ook gebruikt heeft. We zetten uw aankoop dan om in een huurovereenkomst. U krijgt dus het aankoop bedrag terug minus €40,- per maand aan huur. Dus als u hem na drie maanden terug stuurt betaald u maar 3 x €40,- = €120,- huur.  U kunt hier dus nooit een miskoop aan hebben.  Een chi machine of Chi Vitalizer kopen is dus eigenlijk het zelfde als een chi vitalizer huren, het heeft namelijk geen enkel risico voor u.

Snelheid hand instelling: 80-160 per minuut
3 programma's: 1) inslapen; 2) ontspannen 3) activeren/zuurstof
Enkelsteunen: Smalle zachte enkelkom
Garantie: 2 jaar uitbreidbaar tot 5 jaar
Regeling snelheid: Draaiknop voor traploze snelheidsregeling
Informatie: digitale uitlezing op afstandbediening
Professioneel gebruik: ja
Trilling in de enkels en ver infrarood: Nee
Motor vermogen: 40 W. continu te gebruiken
Straling: motor is hermetisch gesloten dus geen straling
Fibratie: nee
| Annemie Baetens

dinsdag besteld, vrijdagochtend 9h afgeleverd in Antwerpen op kantoor !
en dan ...
WAARSCHUWING : de handleiding zegt : begin met 5 minuten en bouw dan stilaan op : echt waar : doe dat aub ! ik was te voortvarend en heb ineens 15 min gedaan, maar dat voelt echt niet goed, ECHT niet ! dus ik wil iedereen die ermee begint aanraden : neem de "opbouw" ter harte ...
ik moet duidelijk leren om mij te ontspannen want als ik niet oplet beweegt mijn bovenlichaam en hoofd en schouders niet mee : het lukt me ondertussen, want vanmorgen was ik weer 5 (VIJF) minuten aan de chi-machine de luxe : drink ook eerst een glas water, en daarna ook, ... doe ook eerst en achteraf de stretchoefeningen ...
en dan word je beloond : dat voelt lekker !
de energie-opstoot voel ik minimaal, maar ik wijt dat aan de blokkades die duidelijk nog in mijn lichaam aanwezig zijn ... ik wacht geduldig af en zal nu de routine van tweemaal per dag aanhouden .
ik voel me nu, twee uur na de vijf minuten chi-machine, nog steeds geweldig ... je voelt dat er iets "gebeurd" is met dat lichaam.
dus schrijf ik op een later tijdstip zeker nog een vervolg-evaluatie.
Bedankt ook aan Kees voor de assistentie bij aankoop.

| Emmy wouters

Ik heb reeds verschillende jaren een chi machine, ik ben er zeeeeer tevreden over, het is top voor mij Als je erop gelegen hebt voel je je veel lichter, bloedsomloop stroomt door je lichaam, en dat geeft een goed gevoel en daarbij gezond voor lichaam en geest. Blij dat die hulpmiddeltjes allemaal bestaan. Gr. Emmy

| Geerten

Zojuist 3e Chi Machine de luxe hier besteld. Vriend, ik en straks mijn zus zijn zeer enthousiast over dit apparaat. Vriend heeft erg krakkemikkige rug en nek. Hij is met grote regelmaat gebaat bij het liggen op de chi. Nadien stroomt het weer in zijn lijf en zijn blokkades vaak opgeheven danwel verminderd.
Ik heb vaak spanning in mijn lijf. Dmv de chi ontspan ik, waardoor ik me rustiger voel. Mijn spanningshoofdpijn wordt er ook echt minder door. Doe ik het vlak voor het slapen, dan slaap ik heerlijk rustig in en heb ik minder last van zgn wiebelbenen.
Mani Vivendi heeft me goed geadviseerd en de verzending liep ook prima.

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen