Detox Pads

Detox voetpleisters kopen bij Mani Vivendi

Detox voetpleisters kopen (ookwel Detox Pads genoemd) van het merk Kenrico doet u voordelig en veilig bij Mani Vivendi. We hanteren de scherpste prijzen en bieden daarnaast extra korting indien u grotere aantallen Detox voetpleisters in een aankoop doet! Van het merk Kenrico hebben we bijna alle soorten in het assortiment.
Let op: Detox voetpleister is geen geneesmiddel. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.

Wilt u Kenrico Detox voetpleisters kopen?

Kenrico is de uitvinder van van allerlei soorten detox voetpleisters. Deze detox voetpleisters zijn dan ook van top kwaliteit. Kenrico doet zowel in het laboratorium als klinisch onderzoek. Daarom zijn de detox voetpleisters van Kenrico de beste die u kunt krijgen! Door de populariteit van de Japanse Kenrico detox voetpleisters zijn er verschillende imitatieproducten op de markt gekomen. De Kinoki gold Detox voetpleisters zijn daar door hun lage prijs in Nederland de bekendste van geworden. Op dit moment zijn de Kinoki detox voetpleisters dan ook bekender dan de originele van Kenrico. Echter zijn deze aanmerkelijk minder effectief dan de originele Kenrico Detox voetpleisters.

Welke detox voetpleisters kopen?

Weet u door het grote assortiment niet te kiezen welke detox voetpleisters u wilt bestellen? Hier kunt u op indicatie zoeken welke voetenpad daar bij hoort. Voor gebruik tijdens zwangerschap klik hier
 
Zoeken op indicatie      Extra info over TRMX-3 30e Anniversary      gebruiksaanwijzing detoxpads (pdf)     Uitgebreide algemene informatie detox-pads

Mani Vivendi was de eerste webwinkel met Detox voetpleisters in het assortiment. Wij hebben nog steeds het grootste assortiment, mogen rechtstreeks inkopen bij Kenrico en zijn daarnaast standaard voordeliger dan veel van acties die u langs ziet komen op andere websites.
Let op: Alle prijzen voor Kenrico Detox Pads zijn op basis van een setje van 10 stuks ofwel een 5-daagse kuur!

Detox voetpleisters kopen kunt daarom het beste doen bij Mani Vivendi. Kwaliteit en de scherpste prijs gegarandeerd!