Yogadoek van katoen met antislip

€35,95
Artikelnummer: YT60
Beschikbaarheid: Voldoende met onderstaande levertijd
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Logo bio katoen

Zoekt u een yogamat doek anti slip?

oeko-tex keurmerk standaard 100Heeft u dat nou ook? U gaat iedere week met veel plezier naar de yoga. U neemt uw handdoek mee voor op de mat vanwege de hygiëne. U doet er uw oefeningen op en/of  u ligt er geruime tijd op. Bij mij werd het altijd een gedoe met de handdoek. Het werd altijd een rommeltje. Om de zoveel minuten moest ik de handdoek weer netjes leggen. Soms nam ik een te korte mee en lag ik met mijn voeten over de rand van de handdoek heen. Vaak gleed de handdoek (en ik dus ook) tijdens de oefeningen weg en stroopte de handdoek in een van de hoeken op. Ik was altijd redelijk druk bezig met mijn handdoek.

 

 

Yogamat doek anti slip.

Onze Yoga(hand)doek geeft u een heel andere ervaring. "Hand" staat tussen haken omdat het een handdoek vervangt maar het niet is.

Het is een in Duitsland gemaakte topkwaliteit yogamat doek dat aan beide zijden bruikbaar is en voor diverse doelen bruikbaar is. Het is gemaakt van biologisch katoen en aan een kant voorzien van een absoluut non-slip coating zonder knoppen. 

De yogamat doek is 200 cm lang en is verkrijgbaar in 60 cm breed en 80 cm breed. Aan de ene kant is een zachte badstof structuur. Aan de andere kant een anti slip coating. De yogamat is toepasbaar om uw mooie wollen yogamat te beschermen of boven op een kunstof yogamat.  

Op aanvraag ook verkrijgbaar in andere kleuren!

Bij mani vivendi koopt u voordelig en vertrouwd uw yogamat doek anti slip. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen