Yogatassen, yoga rugzakken en yoga draagsystemen

Een yogatas kopen zodat je jouw yogamat makkelijk kan vervoeren? Handig en praktisch. Op weg naar jouw volgende yogales heb je voortaan alles makkelijk bij de hand. Yogalessen horen ontspannend te zijn. Toch is het meenemen van een grote dikke yogamat en toebehoren niet altijd even handig.

De yogatassen zijn waterafstotend en gemaakt van polyester. De trip met de yogatas door de regen is geen probleem meer en jouw handdoekje en yoga- en meditatiekussen blijven droog. De yoga mat tassen zijn extra groot en bieden genoeg ruimte voor andere spullen die je naar de yoga studio meeneemt zoals jouw sleutel, bidon of je telefoon. Een geschikte yogatas waar de yogamat perfect in past is dan extra handig.

 

Grote en waterdichte yogatassen

Al onze yogatassen zijn groot genoeg om er een schapenwollen yogamat in te bewaren of vervoeren. De yogatassen bieden genoeg ruimte voor andere yoga accessoires die je naar de yoga studio meenement. Naast het yogamat draagsysteem, zijn de rest van onze yogatassen ook nog eens waterdicht. We verkopen ook yoga rugzakken, voor nog meer draagcomfort!