Pijn in de rug verdwijnt met de chi machine

Pijn in de rug verdwijnt met de chi machine

Onderrug pijn wordt vaak veroorzaakt door overbelaste onderrug spieren. Een hernia kan het gevolg zijn. Door de spieren sterk te doorbloeden met de chi machine herstellen de spieren zich en wordt een hernia voorkomen.

Hoe ontstaat pijn in uw rugspieren?

Pijn in uw spieren en dus ook in uw rugspieren worden veelal veroorzaakt door overbelasting (spierscheurtjes bij een blessure) of verzuring. Wanneer uw spieren arbeid verrichten zonder dat ze voldoende vers bloed krijgen kunnen ze hun afvalstoffen niet voldoende afvoeren en worden ze kort, dik en pijnlijk. Een pijnlijke rug bijvoorbeeld wordt vaak veroorzaakt door een verkeerde houding. Bij een verkeerde houding moeten de (onder)rugspieren hard werken om het lichaam rechtop te houden, maar ze bewegen nauwelijks. Hierdoor kan er nauwelijks vers bloed bij de rugspieren komen. De spieren worden dan dik (vol afvalstoffen), kort en pijnlijk. Je krijgt een stijve rug. Een hernia ontstaat als je rugspieren zo kort worden dat ze de wervelkolom in elkaar drukt. Als de tussenwervelschijven het uiteindelijk niet meer aankunnen barsten ze open en heb je een hernia.

 

Hoe voorkomt u een hernia?

Door de (onderrug)spieren voldoende te bewegen krijgen ze weer vers bloed. Afvalstoffen worden afgevoerd en de spieren worden weer langer. De druk op de wervelkolom neemt dan af. Er zijn tal van oefeningen die je kunt doen. 

Je lichaam kan zich alleen herstellen als afvalstoffen worden afgevoerd en nieuwe bouwstenen worden aangevoerd.

 

Wat doet een massage apparaat?

Massage apparaten verbeteren de doorbloeding in je spieren. Ze werken dus ook alleen als je spieren het probleem zijn.

We hebben denk ik wel voor iedere aandoening iets beschikbaar. Massage apparaten voor in huis, op kantoor of in de auto. Onze massage apparaten zijn gemakkelijk in gebruik en heerlijk ontspannend. Ideaal om zenuw- en spierpijn te verminderen.

Onze apparaten zijn van hoge kwaliteit en helpen om:

 • Spieren te ontspannen,
 • Bloedsomloop te verbeteren
 • Weefsel te vernieuwen.
 

De chi-machine.

De chi machine is een heel bijzonder massage apparaat. Het imiteert de 3.000 jaar oude Chinese schudmassage. Deze machine versterkt de levensenergie. En dat voel je letterlijk als de machine stopt. Wonderlijk genoeg is dat voldoende om minder last te hebben van de meest uiteenlopende aandoeningen. Zo heb ik een klant gehad met taai slijmziekte die veel minder moe was en een duidelijke verbetering bemerkte in haar levenskwaliteit. Door de schudding wordt de rug voorzichtig heen en weer bewogen. De spieren worden door de schudding zonder forceren in hoog tempo langer en korter, waardoor de doorbloeding sterk toeneemt. In korte tijd herstellen de rugspieren zich weer en neemt de druk en daarmee de pijn op de onderrug af. Een hernia is voorkomen. 

 

Reacties

 1. Luuk Weijman Luuk Weijman

  Marian,

  Bedankt voor je vraag!

  De Chi Machine is helaas niet eerst uit te proberen. Wel is het mogelijk om de Chi Machine te retourneren wanneer deze niet naar wens is, het aankoopbedrag wordt vervolgens teruggestort.

  Via onderstaande link kun je lezen waar de retourzending aan moet voldoen:

  https://www.manivivendi.nl/service/shipping-returns/

  Mochten er verder nog vragen zijn dan hoor ik het graag!

  Luuk Weijman

 2. Marian Bogman Schmitz Marian Bogman Schmitz

  Vraagje ,is de Chi machine ook uit te proberen alvorens deze aan te schaffen.
  Vind hem wat kostbaar om zomaar te bestellen.
  Mijn man heeft het Piroformes syndroom en dacht misschien is deze Chi Machine wel geschikt daarvoor.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.