Chi Vitalizer Basic

€239,95
Artikelnummer: CY-106
Levertijd: Voor 16.00 uur besteld, morgen geleverd

De Chi Machine of Chi Vitalizer: een nieuwe ervaring.

              Gratis verzenden.

De Chi Vitalizer kopen of zelfs huren geeft u wonderlijk veel nieuwe (eigen) energie. Zodanig veel dat het hele lichaam er van gaat tintelen. Als u er nog nooit op gelegen heeft weet u niet wat u overkomt.

 

Model Basic.

Model Basic, is bij uitstek geschikt voor mensen met een wat smallere beurs die toch de geneugten van de chi machine willen ervaren. Ook voor mensen die niet van "knopjes" houden is de machine erg eenvoudig te bedienen. Model Basic is de machine waar het allemaal 15 jaar geleden mee begon toen wij de Chi Vitalizer lijn in Nederland hebben geïntroduceerd. Afgezien van wat kleine verbeteringen om de machine nog langer mee te laten gaan is er niets veranderd. Het ontwerp was in één keer goed. Het is het eenvoudigste model. Met de draaiknop kan je de snelheid regelen tussen 80 en 160 schuddingen per minuut. Na 15 minuten slaat hij vanzelf af. U kunt hem natuurlijk ook handmatig stopzetten.  

 

Wat doet de Chi Vitalizer ?

Hij brengt via de enkels de hele ruggengraat in een golfbeweging. Wanneer we helemaal ontspannen zijn, gaat de beweging door tot en met het hoofd. 

 

Waarom deze beweging.

Omdat gebleken is dat dit de beweging is die de wervelkolom (en de rest van het lichaam ook) de gewenste optimale conditie geeft.

Daarbij gaat het niet alleen om soepelheid, om wervels die op hun juiste plaats komen, om doorbloeding, om ontspanning van rugspieren, enzovoort. Dat op zichzelf zou al reden genoeg zijn om iedereen aan te raden dit apparaat te gaan gebruiken. Maar de sterke heilzame werking van de Chi Vitalizer zit hem ook in het gegeven dat precies deze, nauwkeurig bepaalde beweging, het zuurstofgehalte van het bloed verhoogt.

  

Wat zijn de effecten van gebruik van de Chi Vitalizer?

Het heeft zeer vele effecten, op verschillende niveaus:
 • Spieren
 • Skelet
 • Adem
 • Lymfesysteem
 • Bloeddruk
 • Hersenen
 • Organen
 • Spijsvertering
 • Gemoed
 • Gewicht

 

Niet gebruiken in de volgende gevallen:

 1. Zwanger of bezig zwanger te worden
 2. Hartkwaal zoals bv het dragen van een pacemaker
 3. Psychische problemen
 
 

Alle zekerheden

De Chi Vitalizer is een zeer degelijke Chi Machine. U kunt de machine altijd terug sturen. Hoe lang of hoe vaak u hem ook gebruikt heeft. We zetten uw aankoop dan om in een huurovereenkomst. U krijgt dus het aankoop bedrag terug minus €40,- per maand aan huur. Dus als u hem na drie maanden terug stuurt betaald u maar 3 x €40,- = €120,- huur. U kunt hier dus nooit een miskoop aan hebben. Een Chi Machine kopen bij Mani Vivendi is dus eigenlijk het zelfde als een Chi Machine huren, het heeft namelijk geen enkel risico voor u.

Snelheid hand instelling: 80-160 per minuut
3 programma's: Geen programma's
Enkelsteunen: Smalle zachte enkelkom
Garantie: 2 jaar uitbreidbaar tot 5 jaar
Regeling snelheid: Draaiknop voor traploze snelheidsregeling
Informatie: Geen display
Professioneel gebruik: Ja
Trilling in de enkels en ver infrarood: Nee
Motor vermogen: 40 W. continu te gebruiken
Straling: Motor is hermetisch gesloten dus geen straling
Fibratie: Geen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen