Boeken gezond eten, bewegen en ontspannen

Mani Vivendi, dé webwinkel voor al uw gezondheidsproducten. Wij dragen bij aan de gezondheid en geluk van onze klanten. Ook boeken vallen hieronder. Gezonde voeding en voldoende beweging gaan goed samen. In deze categorie hebben wij een selectie aan boeken gemaakt die je helpen gezond te leven en te genieten.

Boeken met gezonde recepten en tips voor gezond leven

Wij houden van lekker en gezond eten! De recepten boeken in ons assortiment staan vol met gezonde recepten. Daar wordt jij niet alleen blij van, maar jouw lichaam ook. Met het boek Sappen & Shakes, maak jij de lekkerste smoothies. In Het Gouden Thee Boek staan naast een groot aantal thee recepten, ook recepten voor lekkernijen bij de thee. De boeken Fermenteren en Fermenteren Het Meest Complete Handboek geeft je alles informatie die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan. Ook Kombucha maken en Kefir maken is een vorm van fermentatie, je kan gelijk aan de slag dus!

Sport en beweging boeken

Vind jij het lastig om op een dag voldoende beweging te krijgen? Het boek Bewegen kan altijd leert jou oefeningen die je waar en wanneer je wilt kunt uitvoeren. Ook het Fit en Vitaal inspiratieboekje staat vol met praktische tips om gezond te eten, om te gaan met stress en vol energie door het leven te gaan. Kortom, deze fitness boeken staan vol tips om elke dag fit te voelen.