Jade Voyager

€47,95
Artikelnummer: 8JV5
Beschikbaarheid: Voldoende met onderstaande levertijd
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

De Jade Voyager yogamatten

De Yogamat gemaakt van uiterst slipvast natuurrubber.

De Jade Voyager yogamatten zijn slechts 1,6 mm dik en opvouwbaar. Een perfecte reisgenoot - hij past in elke tas en is superlicht. Jade Yoga matten staan bekend om hun zeer goede grip. Ze geven ook de grip die je nodig hebt tijdens zweterige yogalessen.

Afmetingen: 61 x 173 x 0,16 cm
Gewicht: ca. 0,7 kg

 

Natuurrubber

De bovenzijde van natuurrubber biedt een zeer goede grip. Door de stabiliserende netstructuur aan de onderzijde kunnen de Jade Voyager yogamaten slechts aan één zijde worden gebruikt. Jade Yogamatten worden duurzaam geproduceerd met natuurlijk rubber van rubberbomen (een snel hernieuwbare grondstof), en bevatten geen PVC, EVA (Ethyleenvinylacetaat) of een ander synthetisch rubber. Ze worden in de Verenigde Staten vervaardigd volgens de Amerikaanse milieu-, arbeids- en consumenten beschermingswetten. En door de samenwerking met Trees for the Future plant Jade een boom voor elke verkochte mat en bereikt daarmee meer dan een miljoen bomen die tot nu toe zijn geplant!
 

Let op:

De typische geur van rubber wordt door sommige gebruikers als vervelend of onaangenaam ervaren. De geur zal in de loop van de tijd iets minder worden, maar zal nooit helemaal verdwijnen.
 

Duurzaamheid

 
Helaas hebben de Jade Voyager yogamatten slechts een beperkte levensduur en zijn daarom niet zo duurzaam, ondanks dat ze voor 100% van duurzaam rubber zijn gemaakt. Natuurrubber is gevoelig voor UV-licht en moet dan ook na gebruik in het donker opgerold worden bewaard. Door de hoge grip slijt deze yogamat sneller dan gemiddeld en is naar onze mening alleen geschikt voor materiaal-intensieve yogastijlen zoals Ashtanga Yoga.

De jade voyager yogamatten koop je veilig en vertrouwd bij Mani vivendi

0 sterren op basis van 0 beoordelingen