0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Kees Kielen - Zaterdag 24 Juli 2018

  Presenteren is een vak

  Een fimpje maken

  Het is tegenwoordig heel normaal. Zo komt het in ieder geval wel op mij over. Je ziet oevral op het web of youtube leuke filmpje en er zijn een eindeloze hoeveelheid populaire vloggers. Als zo veel mensen het doen, hoe moeilijk kan het dan zijn? Nou dat viel tegen. Ik had mij voorgenomen een reeks filmpjes te maken van onze producten. Te beginnen bij de kombucha. Nou dat viel tegen. 

   

  Presenteren is een vak

  Niet alleen het filmen (camerastand, licht, wil ik zelf wel of niet in beeld), maar ook het filmpje inspreken was nieuw voor mij. Het precies weten welke informatie je wilt geven, zonder hakkelen en de nodige uuuuuhhhh's tussen door was best lastig. Al die televisiepresentatoren die lekker doorpraten zonder naar woorden te zoeken, het is echt een vak. Nu het filmpje klaar is merk ik dat het niet bepaald sprankelend overkomt. Zo nu en dan vult mijn elleboog het hele scherm. Dat soort stukjes er tussen uit knippen gaat niet altijd, omdat ik dan halverwege een zin afgebroken wordt. Kortom een beetje amateuristisch is het wel. Maar goed, het is mijn eerste filmpje, en de boodschap die ik overbreng is wel duidelijk. En niet iedereen krijgt van die mooie nieuwe zwammen. Ook ik niet.

   

  Het resultaat.

  Neemt u eens de tijd om een stukje te bekijken, en geef onderaan uw reactie:

   
  • C.A. Kielen

   Geplaatst op zaterdag 5 januari 2019 14:54

   Bart dank je wel. Ik hoop dat het kombucha maken goed lukt.

  Toon meer

  Nieuws & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »