0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Kees Hoksbergen - Woensdag 18 April 2022

    Verbeterde website en uitstraling voor Mani Vivendi

    Vandaag is een speciale dag. Koningsdag, alleen voor ons is deze extra speciaal. Wij vieren de livegang van de compleet vernieuwde website van Mani Vivendi. Vandaag is na hard werken een verbeterde website online gegaan. Op basis van feedback van klanten, statistieken van bezoekgedrag en vele uren brainstormen en ontwerpen zijn we enorm trots dat sinds vandaag een nieuwe mijlpaal bereikt is.

    Mani Vivendi heeft bijna 25 jaar ervaring met effectieve, duurzame producten die de gezondheid in het algemeen bevorderen. De laatste jaren was de techniek en look&feel van de website hierbij achtergebleven. Wij kiezen onze producten met liefde en zorg. Door met dezelfde liefde en zorg een nieuwe website te maken is de nieuwe uitstraling en website is Mani Vivendi klaar voor meer groei in aanbod van gezondheidsproducten. 

    We blijven hét adres voor het bestellen van bijvoorbeeld Kombucha en Kefir producten. Wist je dat we recentelijk zelfs onze eigen chi machine aanbieden? We blijven gaan voor een uniek aanbod van producten waar u wellicht nog nooit van gehoord hebt.

    Wij willen dat u voor 100% tevreden bent met het naar u toegestuurde product. Pas dan zijn wij ook tevreden. Dus ook met de nieuwe website staan we open voor meer feedback hoe we deze nog beter kunnen maken.

    Veel plezier! Dan hebben wij dat ook.

     

     

    • Mirthe Coenen

      Geplaatst op woensdag 18 mei 2022 09:32

      Was al even niet meer geweest, wat mooi dat er zoveel nieuwe dingen gedaan worden. Ik ga even neuzen. Succes team Mani.

    Toon meer

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »