Handige All-in-one massageapparaat

€130,00 €109,95
Artikelnummer: All-in-one
Beschikbaarheid: Voldoende met onderstaande levertijd
Levertijd: 2 - 3 werkdagen

Handige All-in-one massageapparaat

Dit veelzijdige massageapparaat penetreert diep in de spieren en stimuleert de bloedcirculatie, ontspant gestresste spieren en genereert warmtemassage m.b.v. van de infra-roodstraling. Elke kant van de massager heeft een andere functie, bijv. acupunctuur, hoofdmassage, een speciale pad voor grotere opppervlakten of een licht geribbelde kant voor kleinere gevoelige plaatsen. Zeer ontspannend en stimulerend voor hoofd,nek, schouders, rug, armen, heupen en benen.

 

Bijzonderheden van de All-in-one massageapparaat

  • Diep vibrerende massager met krachtige vibraties op 3000 of 6000 trillingen/min.
  • Op de lage snelheid van 3000 trillingen/min. kan men d.m.v. de speciaal bijgeleverde borstelpad de hoofdhuid en het haar masseren.
  • Het speciaal ontworpen handvat ligt comfortabel in de hand en is schokabsorberend. Symmetrische Patent Duel Assige Massage Technology (Duel vliegwiel motor).
  • Een schakelaar vezorgt de snelheidsinstelling.
  • Electrische specificaties: 220-240 Volt / 50Hz. - UL en CE goedgekeurd.
  • De infra-roodstraling draagt bij aan verzorging van geïrriteerde spieren en verwijding van de bloedvaten. Het bevordert tevens cellulair metabolisme door het stimuleren van afbraak van opgebouwde giftige stoffen, waardoor ontstekingen worden beperkt.

Dit veelzijdige massageapparaat is uitermate degelijk en geschikt voor profesioneel gebruik.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen