Vitonades zijn gefermenteerde frisdranken

 

100% biologisch en zonder suikers.

Onze vitonade is een 100% natuurlijke biologische frisdrank. Enig in zijn soort, boordevol levende bacteriën en zonder suiker. Vitonades vallen onder de categorie "RAW FOOD". Ze zijn dus niet verhit of gepasteuriseerd.5 verschillende vitonades
Evenals de kombuchadranken, kefirdranken en het uit de winkel bekende Yakult zijn onze vitonades probiotisch. Ze zijn dus vol levende gezonde bacteriën.

De vitonades zijn, net zoals kombuchadranken, yogurt, zuurkool, wijn en bier, gefermenteerd. Dus de drank gist op de fles. Iedere vitonade heeft een eigen verfrissende smaak, dankzij een specifieke mix van biologische kruiden en vruchten die de vitonade extra gezondheidskwaliteiten meegeven.

Fermentatie is een proces waarbij bacteriën en gisten gebruikt worden om een voedingsmiddel te maken. Voorbeelden van zulke producten zijn yoghurt, bier en zuurkool.
Bij fermentatie zorgen bacteriën en gisten voor het omzetten van stoffen in een product, waardoor de zuurgraad, smaak, geur of uiterlijk verandert. Dit proces noemen we ook wel fermenteren.
bron: voedingscentrum.

Onze Vitonades smaken uitstekend. Maak echter uw keuze op basis van de gezonde stoffen in de drank en niet op basis van de smaak. Door het fermentatieproces hebben alle flessen hun eigen specifieke smaak gekregen die afwijkt van de oorspronkelijke bestanddelen.

 

Vitonades hebben de volgende voordelen:

 1. Ze zijn biologisch.
 2. Ze zijn "RAW FOOD".
 3. Ze zijn goed te gebruiken als dorstlessende sportdrank.
 4. Geen toegevoegde suikers en superfris.
 5. Ze zijn goed te gebruiken als smaakmaker in je keuken. Waarom zelf gember raspen als u een scheut heerlijke ginger-vitonade in de maaltijd kunt doen?
 6. De beste grondstoffen: alleen biologische of biologisch-dynamische verse rauwe vruchten en kruiden.
 7. Productie zonder enig verwarmingsproces: alle vruchten en kruiden houden hun volle kracht, bijvoorbeeld ook de vitaminen, antioxidanten en salvestrolen.
 8. Veganistisch
 9. Geen enkel additief: alle aroma's komen van de biologische grondstoffen en de fermenten.
 10. Geen toegevoegd koolzuurgas: de fermentatie maakt vitonade heerlijk zacht bruisend.
 11. Geen pasteurisatie of andere conservering: vitonade blijft levend probiotisch en is zelfbewarend.
 12. 6 verschillende biologische frisdranken die super gezonde ingredienten bevat.
 13. Onze biologische frisdranken koopt u voordeliger per 12 flessen.

Bij Mani Vivendi koopt u veilig en vertrouwd unieke producten zoals onze gefermenteerde biologische frisdranken.