Vakantie

  • Geplaatst op
  • Door Kees Kielen
  • 0
Vakantie

De vervanging in onze vakantie liep perfect. Klanten hebben niet gemerkt dat we een weekje weg waren.

Vakantie

Op vakantie gaan, kan dat wel? Als kleine webwinkel- we zijn maar met zijn tweeën- is het lastig om zomaar een week op vakantie te gaan en de winkel te sluiten. Tegenwoordig is het gebruikelijk dat je de volgende dag al je bestelde producten in huis hebt. Mensen willen geen week meer wachten tot je een keer terug bent van vakantie. Personeel hebben we niet. Het is niet nodig en door onze omvang kunnen we het ook niet betalen.

Het gevolg is dat we al jaren niet echt samen zijn weggeweest.

Afgelopen week zijn we voor het eerst in lange tijd samen weg geweest.

 

Gerdi

We hebben twee lieve mensen gevonden die geheel belangeloos onze pakjes willen versturen zodat we samen er een weekje weg tussenuit kunnen. Afgelopen week heeft Gerdi de winkel draaiend gehouden. Onze buurman Fred is reserve wanneer Gerdi een keer niet kan. 

Het werk is een stuk omvangrijker en ingewikkelder dan het zo op het eerste gezicht lijkt. De bestellingen inpakken en op tijd naar het postagentschap is nog het eenvoudigste. Specifieke vragen van klanten over een product, het verwerken van geretourneerde producten, verschillende verzendmethoden, voorraad die in het buitenland ligt en veel producten die erg op elkaar lijken en dus makkelijk verwisseld kunnen worden. En dan het tillen nog. We hebben regelmatig pakjes die richting de 30 kilo gaan. Die moeten allemaal vanaf onze zolder naar beneden getild worden en op een postagentschap afgegeven. Dat afgelopen week zonder één fout is verlopen is geweldig. 

 

Waterkefir

Wij verkopen vrij veel levende waterkefirkorrels. Die moeten om de dag vers eten hebben en  kan je dus niet een week aan hun lot overlaten. Gelukkig heeft ze ook de waterkefir goed verzorgen. Ze borrelden er vrolijk op los bij thuiskomst. De levering loopt dus ongestoord door.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.