Chi Machine

 

Even voorstellen: De Chi Machine

De Chi Machine is een massage-apparaat van ongekende kwaliteit en een unieke werkwijze.
Mani Vivendi was in 2001 de eerste in Nederland die de bijzondere kwaliteiten van de Chi Machine ontdekte. Sindsdien gebruiken wij hem zelf en hebben wij de machine op vele beurzen gedemonstreerd en daarmee Nederland en België laten kennismaken met wonderlijke effecten van de Chi Machine.
 

Waarom de Chi Machine bij Mani Vivendi kopen, en niet elders?

Mani Vivendi is de enige partij in Nederland en België die alle modellen van de Chi Vitalizer rechtstreeks via de officiële importeur bij de fabriek in Taiwan kan inkopen. Alle andere partijen die de machines in Nederland en België aanbieden, importeren de machines via allerlei omwegen naar Nederland (ook wel parallel import genoemd).
 
Mani Vivendi levert als enige de machines in de originele (Taiwanese) verpakking en met de volledige handleiding in alle talen. Zelf voegen we daar nog een Nederlandstalige gebruiksinstructie aan toe. Meerdere keren per jaar ontvangen wij leveringen rechtstreeks van de fabriek. Zo koopt u bij ons dus gegarandeerd een originele machine en zeker geen machine die ergens al jaren op de plank heeft gestaan!
 
Wij hebben in de afgelopen 20 jaar zoveel vertrouwen in deze machines gekregen dat wij u een uniek aanbod kunnen doen:
 
1) De Chi Machine is erg degelijk, en gaat zelden stuk. U heeft er twee jaar garantie op. Mocht u toch meer zekerheid willen: U kunt voor €10,- per jaar de garantie verlengen tot maximaal 5 jaar.
2) Hoe oud de Chi Machine ook wordt, mocht hij ooit stuk gaan, wij kunnen hem altijd voor een klein bedrag repareren.
3) Wij gebruiken en verkopen de Chi Machine sinds 2001. Wij hebben ruim 20 jaar lang op vele beurzen de machine gedemonstreerd. Hierdoor hebben we vele duizenden mensen zien schudden op de Chi Machine. We hebben daarom een zeer rijke ervaring in het gebruik van de machine. Daarom begeleiden we u in het begin persoonlijk als u dat wilt.
4) Ziet u de machine die u wenst elders goedkoper? Neem dan contact met ons op, zodat we u een passende aanbieding kunnen doen. Zo koopt u voordelig en vertrouwd via de officiële kanalen!
 
Klik hier om uw machine te kiezen
 

Welke type Chi Machine kiezen?

 

Deluxe

 1. Goedkoper
 2. Tijd instelbaar 5, 10 of 15 minuten
 3. Inslaapprog.
 4. Ontspanningsprog.
 5. Activeringsprog.
 6. Toeren regeling 80-160 /min
 

Magnetic Impuls

 1. Duurder
 2. Tijd 15 minuten
 3. 3 programma's met onbekend doel
 4. Vibratie in de enkels 8 niveau's
 5. Toeren regeling 80-160 /min
 

Basis

 1. Goedkoopste
 2. Na 15 minuten afslag
 3. Toeren regeling 80-160 /min
 4. Geeen programma's
 5. Geen display met info

Breed

 1. Duurder
 2. Voor mensen die de enkels onvoldoende bij elkaar kunnen krijgen (zwaarlijvig)
 3. Verder gelijk aan model "deluxe"
 4. Leuker model
 

Lees minder