Natuurlijke verzorgingsproducten

Bij ons kun je terecht voor 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Crytal Fresh en Osumex. Het zijn gezonde alternatieven en geschikt voor elke huidtype. Deze natuurlijke verzorgingsproducten bevatten uitsluitend stoffen uit de natuur en zijn mild genoeg voor zelfs de gevoeligste huid.

 

Het is algemeen bekend dat wattenstaafjes niet goed voor je oren zijn. Het kan zelf erg gevaarlijk zijn. Met onze professionele oorspuit maak je veilig je oren schoon. Ook stukken beter voor het milieu dan die wattenstaafjes.

 

Natuurlijke deodorant

Onze natuurlijke deodorant, Crystal Fresh Deodorant en Crystal Fresh spray, is vrij van aluminium. Tegenwoordig is het normaal dat er standaard aluminium in deodorant verwerkt zit. Deze stoffen zijn goedgekeurd, maar steeds meer mensen trekken hier hun twijfels over. Onze natuurlijke deodorant is gemaakt van een mineraal zout en daarmee een 100% natuurlijke deodorant.

 

Biologische en duurzame verzorgingsproducten

Zoals je van Mani Vivendi kunt verwachten, zijn onze verzorgingsproducten duurzaam en biologisch. Onze natuurlijke verzorgingsproducten bevatten geen schadelijke stoffen en chemicaliën voor jouw of voor het milieu.  Alles voor een gezond lichaam én goed voor het milieu.