0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Anouk Verlaan - Woensdag 16 Oktober 2021

    Black Friday Deals

    Onze BLACK FRIDAY DEALS

    Het is bijna weer zover, black Friday komt eraan. De dag waar heel Nederland op zijn kop staat en er hoge kortingen worden weggegeven. Ook Mani Vivendi doet mee aan Black Friday. Hierbij alvast een kleine sneek preview over welke producten wij hoge kortingen gaan geven. Houd onze site daarom goed in de gaten en vergeet je niet in te schrijven op onze nieuwsbrief om niks te missen. Inschrijven kan onderaan de pagina.

     

    Chi Machine

    Een Chi Machine is ideaal bij pijnlijke klachten in het lichaam. Het is geen geneesmiddel, maar wij horen regelmatig positieve verhalen voorbij komen van onze klanten. De Chi Machine kan namelijk helpen bij been-, nek- en rugpijn. De beweging die de Chi machine maakt, is gebaseerd op een Chinese massage-techniek. Laat de Chi Machine zijn werk doen, terwijl jij ontspannen op de grond ligt. Op onze schapenwollen yogamatten bijvoorbeeld, heerlijk zacht!

    Sinds kort verkopen wij ook onze private label Chi Machine, namelijk de Chi Machine Vivendi. Een perfect instapmodel voor een lagere prijs. Wij vinden namelijk dat iedereen de voordelen van de Chi Machine moet kunnen ervaren. 

    Heb je al wat meer ervaring met Chi Machines en zoek je een Chi machine met meer specificaties? Onze Chi Machine Vitalizer Deluxe is onze meest uitgebreide Chi Machine. Deze Chi Machine is zelf voorzien van infrarood licht en heeft een vibratie in de enkels.

     

    Kombucha startpakketten

    Heb je altijd al zelf kombucha willen maken? Met onze kombucha startpakketten heb je alles in huis om gelijk aan de slag te gaan. Wij bieden verschillende kombucha startpakketten aan. Van een basis kombucha startpakket tot een  . In het kombucha startpakket extra zitten handige tools waarmee je de suikergehalte kan meten, dit kan namelijk met een refractometer. Ook zit er een verwarmingsplaatje in het pakket, hiermee houd je je kombucha warm tijdens de wintermaanden.

     

    Detox voetpleisters van Kenrico

    Reinig je lichaam van gif- en afvalstoffen met de Detox voetpleisters van Kenrico. Plak voor 5 dagen lang, elke nacht een detox voetpleister onder je voeten. De volgende ochtend zie je de verkleuring van gif- en afvalstoffen in de pleister zitten. Op dag 5 zul je merken dat de pleisters een stuk schoner zijn. Het ontgiften van je lichaam kan helpen om pijn te verlichten en het ondersteunt de bloeddoorstroming.

     

    Kefir startpakketten

    Ook onze kefir startpakketten scoor je voor een mooie prijs. Met de kefir startpakketten, maak je je eigen waterkefir. Het voordeel van kefir, is dat het veel sneller klaar is dan kombucha. Na 36 uur kan jij je zelfgemaakte kefir drinken, met talloze gezondheidsvoordelen. Onze kefir startpakketten zijn er in verschillende formaten. Onze goedkoopste kefir startpakket is het kefir startpakket basis, daarna het kefir startpakket compleet en tot slot het kefir startpakket extra. Ook het kefir navulpakket komt in de aanbieding! Dit pakket is ideaal als je alle benodigheden al in huis hebt, maar

     

    Naturhelix oorkaarsen

    Oorkaarsen kun je  gebruiken bij verschillende klachten. In geval van onder andere verkoudheid, hooikoorts, stress en holtonstekingen kunnen oorkaarsen goed van pas komen. Een oorkaars verbetert de bloedcirculatie en is zeer ontspannend. Probeer het ook eens met onze kortingen tijdens black Friday! 

     

    Een wollen yogamat borduren

    Ben jij van plan om een wollen yogamat aan te schaffen en wil je hier een persoonlijke tint aan geven? Wij bieden de mogelijkheid om je schapenwollen yogamatten te borduren. Borduur bijvoorbeeld je naam of een slogan op je yogamat. Hoe leuk is dat?

    Tijdens de Black Friday week koop je een wollen yogamat en stop ook borduren yogamat in je winkelwagen. De tekst kan je zelf ontwerpen. Je kan de kleur, het lettertype en de tekst hoogte instellen. Daarnaast heb je ook de keuze waar je de tekst precies wilt plaatsen op een wollen yogamat.

     

    Zo, dat zijn alle aanbiedingen voor komende Black Friday. Al onze meest verkochte producten, met een mooie korting. Zien wij jou ook tijdens Black Friday? Tot dan!

     

    Nieuws & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »